2019-10-22 22:01

Tânărul împuşcat de poliţişti în scandalul de la Sângeorz-Băi a murit la spital

 |  11:09
Tânărul împuşcat de poliţişti în scandalul de la Sângeorz-Băi a murit la spital

Tânărul care a atacat vineri seara doi poliţişti ai Secţiei de Poliţie din Sângeorz-Băi cu o bâtă şi a fost împuşcat de oamenii legii, a murit la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa, unde fusese operat, după ce ajunsese aici cu o plagă împuşcată în zona abdomenului, o plagă împuşcată în zona coapsei şi în stop cardiorespirator resuscitat.

Bărbatul de 25 de ani din oraşul Sângeorz-Băi îi agresase vineri seara pe poliţiştii chemaţi la un imobil din oraş pentru aplanarea unui conflict izbucnit între acesta şi vecinul său. Bărbatul i-a atacat pe poliţiştii chemaţi de o localnică pentru aplanarea unui conflict izbucnit între tânărul de 25 de ani şi soţul acesteia, un bărbat de 47 de ani.

Poliţiştii l-au somat pe tânărul de 25 de ani să înceteze scandalul însă acesta a refuzat şi, cu ajutorul unui prieten, i-a atacat pe oamenii legii, lovindu-l în cap pe unul dintre poliţişti. Colegul acestuia, l-a împuşcat pe agresor în coapsă şi în abdomen, unul dintre gloanţe ricoşând şi lovind-o uşor şi pe mama tânărului, o femeie în vârstă de 56 de ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-09Parerea ta...

ANONIM
09 Dec 2017

Politistul in legitima aparare; trebuie facut ceva in tara asta' copiii bat profesorii la scoala; infrctorii bat politistii' teroristii lui iohanis bat batranii si se arunca pe masinile parlamentarilor; astriecii sasului bat romanii pentru ca ii prind la furat de lemne ASA O ANARHIE NU A FOST NICIODATA IN ROMANIA CA ACUM
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray