2019-09-16 07:18

Tânărul RĂNIT grav în explozia de la Piatra Neamț a MURIT. Fusese transferat în Belgia

 |  18:08
Tânărul RĂNIT grav în explozia de la Piatra Neamț a MURIT. Fusese transferat în Belgia

Tânărul rănit grav în explozia din Piatra Neamț, care a fost transferat în Belgia pentru că în România nu mai erau paturi în spitale pentru marii arși, a murit joi, informează surse B1 TV. Bărbatul ajunsese într-o unitate medicală din Belgia cu două infecții contactate în spitalele românești.

Alexandru nu a putut primi în România îngrijirile medicale necesare deoarece nu era disponibil niciun pat pentru marii arși. Transferul său s-a realizat extrem de greu din cauza unor funcționari care refuzau plata unui avans către spitalul din Belgia. Odată ajuns acolo, el nu a putut fi operat imediat din cauza rănilor foarte grave. Ulterior s-a descoperit că avea două infecții, pe care le luase din cele două spitale din România în care fusese internat. Medicul care l-a operat prima dată în Belgia a spus că intervenția pe care o suferise tânărul în Iași părea făcută de o echipă de amatori. De aici au apărut noi acuzații că spitalele românești nu sunt dotate, iar medicii nu au efectiv cu ce lucra.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-08Parerea ta...

ANONIM
08 Noi 2018

Unde este cucuveaua...negro...mafia....si alti.postaci cu # in suflet si platiti de servicii.....NU ESTE ASA CA DRAGNEA SI PSD ESTE DE VINA CA A MURIT ACEST TANAR ....nu il aud pe min sănătății voiculescu cu al lui p.m. BUBOS, care sa spuna ca au asigurat fonduri si conditii ptr astfel de accidente
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray