2020-08-15 23:47

Taragotul furat al lui Dumitru Fărcaş din faţa Ateneului a fost recuperat

 |  10:00
Taragotul furat al lui Dumitru Fărcaş din faţa Ateneului a fost recuperat

Taragotul interpretului Dumitru Fărcaş, care a fost furat duminică din faţa Ateneului, a fost recuperat. Un bărbat a mers duminică noapte, la un post de televiziune şi a anunţat că a găsit instrumentul muzical în timp ce alerga într-un parc din zona Basarab, au precizat oficiali din cadrul Poliţiei Capitalei, citaţi de Mediafax.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost audiat de poliţiştii Secţiei 1, cărora le-a spus că a găsit taragotul în timp ce alerga într-un parc din zona Basarab, în Sectorul 1 al Capitalei.

Taragotul interpretului Dumitru Fărcaş a fost furat sâmbătă, dintr-un microbuz parcat în faţa Ateneului Român. Artistul nu a mai putut astfel să cânte la spectacolul aniversar al lui Gheorghe Zamfir.

Surse din cadrul Poliţiei Capitalei, citate de Mediafax, au precizat, că furtul s-a produs sâmbătă după-amiază, fiind reclamat la Poliţie în jurul orei 17.45.

"Taragotul şi un acordeon au fost furate dintr-un microbuz parcat în faţa Ateneului Român, care fusese lăsat neasigurat. Bunurile furate valorează aproximativ 7.000 de euro", au afirmat sursele citate.

Dumitru Fărcaş a declarat, pentru Mediafax, că taragotul Stowasser este instrumentul său de suflet, pe care a cântat timp de 55 de ani.

"Noi am venit de la Slobozia la concertul lui Gheorghe Zamfir. Am avut concert acolo. Şi la ora 15.30 am parcat în faţă la Ateneul Român şi ne-am dus până în hol, să vedem cum se desfăşoară programul. La 19.00 aveam spectacolul. Şi cât am stat noi în hol la Ateneu, şoferul l-a luat cineva şi l-a ţinut de poveşti, l-a dus lângă o copertină acolo, şi alţii au operat, au luat geanta cu taragotul şi acordeonul şi au dispărut cu ele. Apoi a venit poliţia şi am dat toate declaraţiile", a spus Dumitru Fărcaş. 

Citeşte şi:  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-02Parerea ta...

ION ILIESCU
02 Iun 2014

SANKE! A FOST UN TEST DĂ VERIFICARE A EFICIENȚEI LU PULIȚIA ROHMMANCĂ. CLANARETU ERA ÎN IZMENELE UMFLATULUI, ATÎRNA SUB STAFIDE, SUB COUR. SUFLA-MI-AȚI ÎN TARAGOT!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz