2020-07-04 16:07

Tăriceanu, ACUZAȚII incredibile: ”ABUZURILE din justiție s-au făcut cu acordul Comisiei Europene”

 |  23:24
Tăriceanu, ACUZAȚII incredibile: ”ABUZURILE din justiție s-au făcut cu acordul Comisiei Europene”

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu reacționează dur după avertismentele Comisiei Europene și a ambasadelor privind justiția din România. Tăriceanu consideră că oficialii europeni nu sunt capabili să spună unde a greșit Guvernul și că MCV, Comisia Europeană a închis ochii deseori la abuzurile din justiția din România.

”Vreau sa va explic pozitia mea baza pe doua elemente - primul element - oficialii europeni nu sunt in masura, nu sunt capabili sa ofere un singur element concret. Ce a facut Guvernul gresit. Ei vorbesc de niste intentii de aprobare a unor ordonante cu consecinte gresite. Eu nu am vazut proiectul, nu stiu cum sunt ei capabili sa defineasca intentiile guvernului.

Al doilea lucru pe care vreau sa il subliniez in legatura cu aceste declaratii e ca ele se circumscriu toate campaniei electorale pentru PE. Colegii nostri de la PE au gasit o tema cu care sa se laude in fata publicului propriu, uite cum sunt ei vigilenti. Și eu sunt preocupat ca just in Romania sa functioneze independent. Pana una alta,Guvernul nu intervine in functionarea justitiei, parlamentul nu intervine, dar vad ca primim de la UE diverse mesaje si indemnuri prin care ni se spune interveniti voi in justitie ca sa ii fie ridicate masurile de control judiciar aplicate dnei Kovesi. E vb de un dublu standard pe care nu il inteleg.

Una din chestiuni pe care incep sa le cred e ca toate abuzurile din Romania, toate excesele din justitie s-au facut cel putin cu cunostinta comisiei europene prin MCV si cu girul lor. Si acest lucru e grav, dar evident ca nimeni nu recunoaste asa ceva. Noi discutam de coruptia financiara care este grava, dar nu discutam de coruptia de putere. Cred ca Comisia Europeana, prin MCV, ori nu si-a dat seama, ori a inchis ochii. Institutiile statului au fost confiscate de un mic grup din care facea parte si doamna Kovesi” a declarat Călin Popescu Tăriceanu la RomâniaTv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-04Parerea ta...

ANONIM
04 Apr 2019

E, cine e cea mai tare iar? Nici Leanta de la Plescoi nu reusi nica cand se scremu cu voi cu toti alaturi. Lulina fu de voi instruita ca sa va faca voua peschesuri, dar ea fata iute si hotarata va tapa pe voi pt cei 12 Apostoli. Eee, stiu cum sa aplice reteta voastra contra voastra. Si, va urma. Jelena aduna sleahta coruptilor din U.E. contra ei explicandu-le ce ar putea urma, apoi cu Daddy lui a mica mobiliza justitia cat putu. Azi vi se demobiliza Adinut si ce motiv sa fie reprezentata de taica Lazar. Justitie condusa de cine e mai tare. Degeaba, hotilor veti trece la decartat iar, doar sunteti comunisti in substanta! Ce va mai plangeti? Taceti si treceti cu capitalul; la comun, Albinute va fac zarile. Doar nu credeati ca vi se dadu oportunitatea sa il exilati pe dementul de ceausescu ce va crea baza de aprovizionare sculand romanii si iarna si la orele 3, 4, 5 cu copii de dus la camin ca sa inceapa munca la ora 6, fara ca Creatorii sa isi ia partea azi. Voi erati fragili, voi erati pe la birouri si pe la partid cu program de la ora 7-8, nu ati muncit nimic decat dp `89 negociat cu ai de va taxeaza azi ca sa strangeti, Albinutelor!
ANONIM
04 Apr 2019

Tot ce muncirati voi fu sa adunati/furati/capatati mita. De aceea ati adunat monstruos si vi se cere partea lor. Dar tonti puturati fi sa credeti ca va ramane voua totul! Tantosi erati cand le spuserati americanilor bogatanii planetei cate stranserati viu in timp scurt. De aia va siluiesc azi la buzurare, vba aceea gura bate courul!
ANONIM
04 Apr 2019

Mare i gradina ta...doamne !
ANONIM
04 Apr 2019

Adevar graita i Mare i sleahta de postaci nebuni!
ANONIM
04 Apr 2019

Cine zice ca nu este adevarat, masa-i femeie de moralitate indoielnica!
NEGRO
04 Apr 2019

Urata fandoseala din partea Grecului... N-a auzit de ordonntele de urgenta pregatite de Slugarel Toader, notarelul de Iesi, nici de poruncile samsarului de Teleorman catre acesta si Marioneta, sa nu mai vorbim de declaratiile si indemnurile hei rupiste intru necesitatea acestor ignonimii pentru linistea infractorilor turuite de cate ori aveau prilejul de Blandul AKM, de candidul Ciordache, langurosul Mucolicea, perfidul Serban Nicolae, sofeorul supranumit si Omul cu Fruntea Ingusta sau vajnicul Cap de Pwla iesit si acesta din subsolurile PRM-ului... Domnul Calin Popescu Tariceanu, zis si Anton, n-aude, n-a vede... Stie dumnealui cui se adreseaza. Celor cu creierul spalat, care se fac ca au uitat cedarea catre unguri a Fundatiei Gojdu, vanzarea catre o firma de apartament a petrolului din Marea Neagra, inca inainte de a se pronunta in favoarea noastra Tribunalul International si toate celelalte ignonimii pe care nu le inventariem aici. Dumnealui stie ca acestia cunosc doar dusmanii inventati de propagnda rosie: Soros, ONG-urile democratiei, neoliberaismul (desi el a debutat in politica ca liberal! Ptiu Drace!) iar acum apare ca vinovata chiar Comunitatea Europeana! Bai Grecule, aici ai cam dat-o in bara! Ai fi dumneata din neamul fanariotilor dar in Romania sunt si oameni, nu doar fantose care te asculta si-ti pupa poala. Vezi-ti de lungul nasului si las-o mai moale, ca in lumea civilizata exercitiul democratiei numara peste doua milenii si cetatenii europeni nu se lasa intimidati de un prapadit de fanariot cu atatea bube in cap (mult mai multe decat pe fata lui Slugarel, cel umflat cu pompa de ipocrizia si hotia ALDE!). Poate-ti va fi mai bine! Ca oricum, pentru ignonimiile facute, de scapat, nu scapi!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz