2020-03-29 04:04

Tăriceanu, AUDIAT la Parchetul General într-un dosar de ABUZ în serviciu

 |  17:23
Tăriceanu, AUDIAT la Parchetul General într-un dosar de ABUZ în serviciu

Călin Popescu Tăriceanu a ajuns, marți după-amiază, la Parchetul General. Liderul ALDE este audiat într-un dosar în care este suspectat de abuz în serviciu, în cazul menținerii în funcție a senatorului Cristian Merciu, declarat incompatibil de ÎCCJ.

Dosarul vizează perioada în care a fost președinte al Senatului, iar anchetatorii îl cercetează pentru că nu a pus capăt mandatului unui senator, aflat în incompatibilitate.

"Dosarul este legat de situaţia de incompatibilitate a unui membru al Senatului şi, sigur, procurorii cred că fac o confuzie. Ei consideră că preşedintele Senatului este şeful Senatului. 

Preşedintele Senatului nu are decât un singur vot şi trebuie să respecte anumite etape procedurale care presupun, în mod obligatoriu, desemnarea de către Biroul permanent a Comisiei juridice pentru analiza dosarului, Comisia juridică trebuie să facă un raport, pe care ulterior trebuie să-l supună votului plenului Senatului", a explicat președintele ALDE, în trecut, conform Antena3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-10Parerea ta...

CONSTANTIN
11 Mar 2020

Taricianu nunpoate fi atins de acuzatii!Statul paralel sau prigoana politica ii cauta nod in papura!!Trebuie sprijinit pentru a nu cadea alaturi de aliatul sau ,Dragnea!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine