2019-10-21 13:19

Tăriceanu DEZVĂLUIE: ”Am fost ASCULTAT și filat din 2008 an de an”

 |  23:52
Tăriceanu DEZVĂLUIE: ”Am fost ASCULTAT și filat din 2008 an de an”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, într-o declaraţie difuzată luni seară de Antena 3, că el şi familia sa au fost ascultaţi încă din anul 2008, el precizând că a cerut Parchetului interceptările realizate în cazul său şi i s-a spus că acestea au fost distruse, nefiind relevante pentru speţa în cauză. În context, Tăriceanu a anunţat că a contestat legalitatea interceptărilor în cazul său şi că această cotestaţie se judecă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

Tăriceanu susține că a cerut Parchetului interceptările realizate în cazul său şi i s-a spus că acestea au fost distruse.

„Informaţiile din aceste ascultări aveau, evident, şi alţi beneficiari, nu numai Parchetul. Acesta este un element care trebuie reţinut. Partea cea mai neplăcută este că, aşa cum s-a văzut în foarte multe cazuri, cei de la DNA îşi alegeau ţinte politice tocmai pentru a demonstra eficienţa luptei anticorupţie, îşi alegeau ţinte ca să deturneze atenţia în momentul în care ei considerau că DNA-ul e sub o anumită presiune publică, hai repede să scoatem un dosar cu un ministru ceva şi ceea ce fac în continuare este o vânătoare de personaje politice, adică au anumite ţinte şi caută în toate direcţiile posibile şi imposible, doar, doar de or găsi ceva care să fie compromiţător, mă refer la persoanele cu care au diverse războaie, pe faţă sau nu. Cred că a depăşit cu mult şase luni de zile perioada pe care au fost făcute interceptările”, a declarat Călin Popescu-Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-24Parerea ta...

ANONIM
25 Sep 2018

LEGE nr.213 din 17 noiembrie 1998 privind proprietatea publică şi regimul juridic al acesteia LISTA cuprinzând unele bunuri care alcătuiesc domeniul public al statului şi al unităţilor administrativ-teritoriale*) I. Domeniul public al statului este alcătuit din următoarele bunuri: ,,29.terenurile şi clădirile în care îşi desfăşoară activitatea: Parlamentul, Preşedinţia, Guvernul, ministerele şi celelalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi instituţiile publice subordonate acestora; instanţele judecătoreşti şi parchetele de pe lângă acestea; unităţi ale Ministerului Apărării Naţionale şi ale Ministerului de Interne, ale serviciilor publice de informaţii, precum şi cele ale Direcţiei generale a penitenciarelor; serviciile publice descentralizate ale ministerelor şi ale celorlalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale, precum şi prefecturile, cu excepţia celor dobândite din venituri proprii extrabugetare, care constituie proprietatea privată a acestora.” Victor Babiuc De la Wikipedia, enciclopedia liberă ,,La data de 20 mai 2013, Victor Babiuc a fost condamnat definitiv și irevocabil pentru un transfer ilegal de terenuri între MApN și o persoană privată (Becali)” ?
ANONIM
25 Sep 2018

Pe grof nu l a mai interceptat nimeni cand cand se iubea cu criminalul PAHONTU Doua curve scarboase
ANONIM
25 Sep 2018

CONSTITUŢIA ROMÂNIEI Proprietatea ARTICOLUL 136 (4) Bunurile proprietate publică sunt inalienabile. În condiţiile legii organice, ele pot fi date în administrare regiilor autonome ori instituţiilor publice sau pot fi concesionate ori închiriate; de asemenea, ele pot fi date în folosinţă gratuită instituţiilor de utilitate publică. ?
SOBOLANUL MOTOCICLEANU
25 Sep 2018

asta e Romania paralele pe care ati construit-o voi sobolanii si porcii dracului,sa ajungeti ca Ceausescu la zid jigodii turbate
ANONIM
25 Sep 2018

Altcumva de unde ar ști ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray