2019-10-23 21:50

Tăriceanu și Băsescu, CHEMAȚI la AUDIERI în Comisia SRI

 |  19:09
Tăriceanu și Băsescu, CHEMAȚI la AUDIERI în Comisia SRI

Preşedintele Comisiei de control al SRI din Parlament, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat marţi că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a confirmat deja prezenţa la audierile de săptămâna viitoare, urmând ca în la finalul lunii să vină George Maior, iar în luna martie să fie audiați Florian Coldea și, „dacă îi permite timpul”, fostul preşedinte Traian Băsescu.

„Săptămâna viitoare, marţi, pe data de 20 februarie va fi invitat la Comisie domnul Călin Popescu-Tăriceanu. Domnia sa a şi confirmat, în acest moment o să îi trimitem şi adresa scrisă. Pe data de 27 februarie să-l invităm la Comisie pe domnul George Maior, urmând ca la o săptămână după, 6 martie, să vină la Comisie domnul Florian Coldea. În săptămâna imediat următoare îi vom propune domnului Traian Băsescu să vină, când îi permite timpul (...) urmând ca pe celelalte persoane despre care s-a vorbit în spaţiul public să stabilim când le invităm”, a declarat Manda la finalul şedinţei Comisiei SRI, potrivit News.ro.

Întrebat de ce va fi invitat Călin Popescu Tăriceanu în Comisie, acesta a spus: „Sunt aspecte care vizează activitatea domnului Tăriceanu discutate în Comisie. Atunci când era premier şi era membru CSAT şi au fost elemente care au legătură cu actitatea SRI şi cu CSAT. Cred că sunt elemente pe care domnul Tăriceanu le are de adus în atenţia Comisei şi pe care Comisia le poate lămuri şi verifica prin corespondenţa pe care o face cu SRI”.

De asemenea, Manda a spus că, după ce Tăriceanu, Maior, Coldea şi Băsescu vor fi audiaţi, urmează „să fie invitate şi alte persoane care şi-au exprimat dorinţa de a veni la Comisie”, făcând referire la Liviu Dragnea.

El a mai spus că Maior şi Coldea vor da explicaţii cu privire la perioada în care au condus SRI.

„Atât în ceea ce-l priveşte pe domnul Tăriceanu, cât şi pe domnii Coldea, Maior şi Băsescu, sunt aspecte de lămurit, în ceea ce-i priveşte pe domnii Coldea şi Maior – perioada cât au condus SRI, funcţionarea SRI, chestiunile interne, inclusiv elemente punctuale în care invitaţii la Comisie au spus chestiunile acestea punctuale, discuţii avute, de intervenţii avute şi sigur că acest lucru ar trebui verifiat - dacă s-au întâmplat şi în ce context s-au întâmplat”, a explicat Claudiu Manda.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-13Parerea ta...

UDREA IN COSTA RICA
13 Feb 2018

si udrea ce face vine sa dea cu mopul?sau sa umple niste halbe de bere pentru baietii casei......cred ca rad si curcile de telenovela asta....ghita si cu udrea si-au batut joc de toata Romania.........stau in paradisuri fiscale cu miliardele de euro in conturi....stimati concetateni.....va oferim democratie originala.....ha ha ha stupid people....veniti sa va impuscam la Televiziune....avem nevoie de figuranti la filmele lui SergiuNicolaescu despre "teroristi necunoscuti care trag din toate pozitiile"........veniti la otopeni sa ne incercam mitralierele pe voi.....ca dupa aia mergem sa vindem niste trenuri de motorina la criminalii de razboi sub embargo.......si prin Dubai totul pe banii vostri.......parol monser....a dat si la televizor....deci trebuie sa fie adevarat....cumparati cascaval postavaru....face sula precum paru....e mai tare ca viagra...se vinde la ghitza-tv......ha ha ha stupid people
GHITA, UDREA SI CODRUTA
13 Feb 2018

Au !de ce kodruta nu l a inchis pe ghita dar pe udrea Ceva pute si pute tare doamna plagiatoare Ai haturile in mana iar tu in loc sa faci justitie te lupti cu dosare FAKE SI decapari ,tanteo!
MIșTO!
13 Feb 2018

TUSEA & JUNGHIUL!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
13 Feb 2018

mai lipseste Iliescu si Brucan din poza asta de famiglie...nu pot sa zic decat sa parafrazez ce a zis Basescu in 2004 cu mici modificari....Ce blestem e pe poporul asta ca permanent i se baga pe gat la alegeri niste jigodii spurcate ...........astia jignesc specia umana......sunt rude cu DiaVOLUL SATANA....niste blestemati care se mananca intre ei precum hienele...se bat care sa fure mai mult.....care sa faca mai multe crime....si ce sa vezi exista si oile proaste care-i voteaza.....behehee.....beheheee...ce bune sunt hienele.....beheheheee
BOBU
13 Feb 2018

Ce sa caute Comandantul Basescu inaintea hotilor si cartitelor ruse/arable/iudei/etc
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray