2020-07-15 21:22

Tatăl Alexandrei nu și-a pierdut SPERANȚA: ”Noi credem că este în viață”

 |  21:50
Tatăl Alexandrei nu și-a pierdut SPERANȚA: ”Noi credem că este în viață”

Ioan Măceşanu, tatăl Alexandrei, a spus că încă nu şi-a pierdut încrederea şi familia încă speră ca fata să fie găsită în viaţă. Acesta a menţionat că, din punctul lui de vedere, căutările ar fi trebuit să înceapă încă din momentul când a fost raportată dispariţia minorei.

„Nu mi-am pierdut încrederea, cred că este în viaţă, abia aştept să o văd. Sper să dea un rezultat (căutarea, n.r.). Nu ne-am îndoit niciodată, noi credem că este vie”, a spus Ioan Măceşanu, tatăl Alexandrei, la Antena3.

Acesta a relatat cum a aflat că fata a dispărut: „Când am venit acasă, soţia mi-a spus că o suna de la 2-3 şi nu răspunde la telefon. I-am spus: „Ai răbdare, să sunăm la prietene”. Am întrebat, nimeni nu ştia. Apoi ne-am dat seama: e ceva. Telefonul era închis. Am întrebat, am sperat”.

Ioan Măceşanu a subliniat că, din punctul lui de vedere, căutările ar fi trebuit să înceapă încă de miercuri seară, când a mers la secţia de poliţie pentru a raporta dispariţia Alexandrei. Însă poliţiştii i-au spus să revină a doua zi, dacă fata nu revine acasă.

„Toţi spun că o să apară, că aşa sunt fetele, că aşa e vârsta”, a spus acesta.

Gheorghe Dincă a sechestrat-o pe Alexandra miercuri, 24 iulie. Fata a fost dusă la casa lui de la ieşirea din Caracal..

Joi dimineaţa, Gheorghe Dincă a plecat la farmacie să cumpere nişte creme pentru a trata rănile de la mâinile Alexandrei, aşa cum a spus chiar fata la 112. A reuşit să apeleze numărul de urgenţă, după ce a găsit unul dintre cele trei telefoane ale criminalului.

Gheorghe Dincă a mărturisit, sâmbătă, că a ucis-o pe Alexandra.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-01

In legatura cu acest articol...

Cazul Caracal: Adrian Năstase, IPOTEZĂ ȘOC: ”Bătălia se dă pe băncile de date PERSONALE”

Cumpănașu, unchiul Alexandrei, APEL DISPERAT pe Facebook: Este parte din rețele de TRAFIC DE MINORE! / Ce descoperire a făcut

Informațiile din cazul Caracal, tot mai ȘOCANTE. Casa procurorului care a BLOCAT descinderea în casa lui Dincă, ridicată pe terenul unui interlop cercetat pentru proxenetism

Cristian Ovidiu Popescu, procurorul din Caracal care a întârziat intrarea în casa lui Dincă, SUSPENDAT DIN FUNCȚIE
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz