2020-08-04 15:03

Tatăl dj-ului Claudiu Roman: "Eu cred că şi-a pregătit treaba foarte meticulos"

 |  17:11
Tatăl dj-ului Claudiu Roman: "Eu cred că şi-a pregătit treaba foarte meticulos"

Moartea dj-ului Claudiu Roman a reușit să-i șocheze pe toți apropiații acestuia. Înainte de a-și pune capăt zilelor, tânărul în vârstă de 34 de ani a vorbit cu părinții lui și le-a spus că nu mai are pentru ce trăi. Dezvăluirea a făcut-o chiar tatăl dj-ului, care este convins că băiatul se gândea de mult timp la sinucidere.

Vestea că dj-ul de la Radio 21 s-a sinucis a reușit să-i ia prin surprindere pe majoritatea cunoștințelor sale. Părinții erau însă la curent cu gândurile negre ale băiatului lor, el spunându-le că nu mai are pentru ce trăi.Răpus de durere, tatăl lui Claudiu Roman a povestit că tânărul i-a lăsat înainte de a-şi pune capăt zilelor cardul, codul PIN şi cheile de la maşină.

"Eu cred că şi-a pregătit treaba foarte meticulos. Mi-a lăsat cardul lui pe care scrie pe el codul pin, ne-a lăsat pe un card "vezi că aici mai sunt bani de încasat", a lăsat cheile de la maşină", a povestit tatăl lui Claudiu Roman, potrivit romaniatv.net.

Tragedia l-a dat peste cap și pe Șerban Huidu. Cei doi au fost colegi la radio, iar vestea morții lui Claudiu l-a șocat pe acesta. Huidu a încercat să redea pe blogul său posibilele motivele care l-ar fi determinat pe tânăr să recurgă la acest gest.

"Claudiu trecea prin momente dificile în viaţa personală şi se agăţase cu disperare de cea profesională, pentru a îl ajuta să mearga mai departe. A acceptat chiar să lucreze gratis la postul de radio unde și eu am făcut același lucru timp de un an la începutul carierei. Asta în timp ce colegii nou veniți iau un purcoi de bani, de la același post, pentru o performanță inexistentă! Viața nu e corectă!", a scris Serban Huidu.

"Să te odihnești în pace Claudiu și sper ca oamenii să învețe lecția! Deși la cine conduce acum piața radio din România slabe speranțe!", a mai adăugat Huidu.

Pentru Claudiu Roman, radio-ul reprezenta cea de-a doua casă a lui, activând în acest domeniu de la vârsta de 20 de ani. În ultimii ani însă el şi-a început o nouă carieră, aceea de prezentator la diferite evenimente şi petreceri, fără a renunţa la marea lui pasiune, radio-ul.

Vineri dimineața, Claudiu Roman a fost găsit fără suflare în locuinţa sa. Tânărul şi-a luat viaţa spânzurându-se cu un cablu de caloriferul din baie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-20

Mai multe imagini:
Tatăl dj-ului Claudiu Roman: 'Eu cred că şi-a pregătit treaba foarte meticulos'
zoom
Parerea ta...

DACA TATAL LUI
20 Sep 2014

stia ca este in stare de asa-ceva, trebuia sa-l convinga sa-l consulte un medic, iar daca refuza - sa fi stat in permanenta cineva, cu el pana se mai linistea...
CINEVA...NU CONTEAZA
30 Sep 2014

asa este nu trebuia lasat singur....cred ca nu l-au luat in serios si acum eprea tarziu....pacat de el,se simtea abandonat,nu se astepta probabil sa fie dat afara dupa un an....dormi in pace suflet trist,ingerii sa te vegheze intr-o lume unde nimeni nu te mai tradeaza!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz