2019-08-23 19:27

Tavanul unui CLUB cunoscut din Capitală s-a PRABUŞIT. Incredibil ce au făcut reprezentaţii locaţiei

 |  15:11
Tavanul unui CLUB cunoscut din Capitală s-a PRABUŞIT. Incredibil ce au făcut reprezentaţii locaţiei

Mai multe bucăţi din tavanul Control Club din Bucureşti s-a prăbuşit, miercuri seară, în jurul orei 22.00. Din fericire, nu au fost înregistrat victime, cei mai mulţi clienţi fiind la ora respectivă în afara camerei în care a avut loc incidentul. Accesul în încăperea cu pricina a fost oprit doar cât au fost înlăturate bucăţile căzute din tavan, şi, după o jumătate de oră, clienţii au fost din nou poftiţi înăuntru.

"Control Club, ce facem aici? E inacceptabil! Cade tavanul şi continuaţi să ţineţi clubul deschis? Interziceţi oamenilor să facă poze, măturaţi repede şi continuaţi programul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, lăsând oamenii să intre într-un club în care tocmai a căzut o parte din tavan?? Nu îl închideţi şi-l băgaţi imediat în reparaţii? Vrem să avem oameni care mor iar în cluburi prin Bucureşti? E o iresponsabilitate enormă din partea voastra, ruşine! - la Control Club", a comentat pe o reţea de socializare Sonia Nedea, o clientă care se afla în club.

Reprezentanţii localului au declarat pentru Mediafax că "au căzut doar două bucăţi de tencuială şi ipsos în urma unei infiltraţii de apă". "Suntem de azi noapte aici, cu structuristul şi constructorii, am decopertat toată zona din preajma locului afectat, am izolat-o", au mai precizat reprezentanţii Control Club.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray