2020-08-04 20:36

Taximetrist înjunghiat de 11 ori de un client neidentificat. Bărbatul, transportat de urgenţă la spital

 |  12:36
Taximetrist înjunghiat de 11 ori de un client neidentificat. Bărbatul, transportat de urgenţă la spital

Un taximetrist din Iași a fost înjunghiat, vineri, de 11 ori de un client neidentificat. Incidentul s-a produs în momentul în care şoferul şi-a terminat cursa. Bărbatul a fost transportat la spital, starea sa fiind în prezent bună.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Iași au precizat că taximetristul a fost înjunghiat după terminarea cursei. Şoferul, în vârstă de 35 de ani, a luat în taximetrul său un bărbat din cartierul Zimbru, cunoscut în Iaşi ca fiind unul dintre cele mai periculoase din municipiu, potrivit Adevărul.

Potrivit sursei citate, clientul a cerut să fie transportat pe Aleea Rozelor, din cartierul Podu Roş. În momentul în care taximetristul a cerut plata cursei, în valoare de 20 de lei, bărbatul l-a înjunghiat de 11 ori cu un briceag.

Poliția încearcă în prezent să-l identifice pe agresor, care, potrivit informațiilor, este tânăr și are aproximativ 1,80 metri.

“Continuăm verificările în acest caz. Avem un cerc de suspecţi şi depunem toate eforturile pentru a-l prinde în cel mai scurt timp”, au precizat reprezentanţii IPJ Iași.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz