2020-07-05 16:41

Teleorman. Bărbat îngheţat pe un câmp, salvat de un călător dintr-un tren

 |  12:01
Teleorman. Bărbat îngheţat pe un câmp, salvat de un călător dintr-un tren

Un bărbat de 40 de ani, din judeţul Teleorman, a fost găsit îngheţat şi aproape inconştient pe un câmp pe care încerca să îl traverseze pentru a ajunge la rude. Acesta a fost salvat de un călător dintr-un tren, care l-a văzut şi a sunat la numărul de urgenţă 112.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, Gelu Dragomir, a precizat, că miercuri dimineaţă un călător aflat în trenul de persoane care circulă între Roşiorii de Vede şi Bucureşti a sunat la 112 şi a anunţat că pe un câmp, în apropierea localităţii Gălăteni, a văzut o persoană căzută în genunchi în zăpadă, care nu se mişca. Reprezentanţii ISU au luat legătura ulterior cu primăria localităţii şi au plecat către zona indicată.

Reprezentanţii administraţiei locale au trimis o volă care a ajuns pe câmpul din apropierea căii ferate, fiind găsit un bărbat în vârstă de 40 de ani, aproape inconştient şi necooperant, a cărui temperatură corporală era sub cea normală.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la sediul Primăriei din localitate, unde un echipaj SMURD i-a acordat primul ajutor. Echipajul medical a fost nevoit să taie încălţămintea bărbatului pentru a-i elibera picioarele care erau degerate de la genunchi în jos.

Paramedicii au constatat, în urma controlului, că bărbatul intrase în hipotermie. După ce a primit primele îngrijiri, bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Alexandria, unde a rămas internat şi a început să îşi revină.

Acesta a povestit ulterior că a plecat miercuri foarte devreme, dintr-o localitate în alta, pe câmp, pentru a ajunge la rude. Din cauza unor probleme de sănătate mai vechi şi din cauza frigului i s-a făcut rău şi nu a mai putut înainta. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz