2019-10-20 04:24

Tema grațierii a ajuns la COMISIA EUROPEANĂ. Cine a trimis plângerea

 |  20:41
Tema grațierii a ajuns la COMISIA EUROPEANĂ. Cine a trimis plângerea

Parlamentarii Uniunii Salvaţi România au trimis o scrisoare deschisă preşedintelui Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker, precum şi comisarului european pentru afaceri interne, pe tema ordonanţelor privind graţierea şi modificarea Codului penal, a anunţat deputatul USR, Iulian Bulai.

"Scrisoarea deschisă prezintă conţinutul celor două ordonanţe de urgenţă şi contextul în care ele au fost pregătite. Am decis să ne adresăm Comisiei Europene pe această problemă deoarece am considerat că este foarte important să avem susţinere în momente de criză din partea partenerilor şi prietenilor noştri de la Bruxelles", a afirmat deputatul USR, într-o conferinţă de presă, informează agerpres.ro.

El a susţinut că, în prezent, trebuie folosite toate mijloacele pentru a opri parcursul celor două ordonanţe de urgenţă privind graţierea şi modificarea Codului penal.

"Efectele acestor două ordonanţe de urgenţă ar fi catastrofale pentru procesul de reformă a justiţiei din România. Pur şi simplu ne-am întoarce în timp, la începuturile reformei justiţiei şi am anula eforturi de 10 ani de muncă în folosul democraţiei", a spus acesta.

Deputatul USR a subliniat că interesul este ca România să progreseze în procesul acceptării în Spaţiul Schengen, dar, în acelaşi timp, este necesar ca rapoartele MCV să reflecte pe deplin realitatea din ţara noastră.

"La acest moment, situaţia este foarte tulbure în România şi acest lucru face şi obiectul îngrijorărilor reprezentanţilor Comisiei care urmăresc cu atenţie demersul celor două ordonanţe de urgenţă", a adăugat deputatul USR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-26Parerea ta...

MAFIA PSD.
26 Ian 2017

Aceasta organizatie mafiota( psd) TREBUIE SCOASA IN AFARA LEGII. ARE CEI MAI MULTI ARESTATI SI CONDAMNATI DIN U.E. PSD A EXPORTAT CORUPTIE SI LA U.E. PRIN PUSCARIASUL adrian severin FACAND ROMANIA DE RAS IN EUROPA.
NESIMțIRE
26 Ian 2017

Cred că numai în capul usristi și al lui " mafia PSD" sunt tulburări atât de memorie cât și de vedere ... SE VAD INDICATIILE LUI SOROS :" DISTRUGETI ROMANIA"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray