2020-07-09 15:15

"Tenişii lui Iisus", care au APĂ SFINȚITĂ în talpă și un crucifix aurit, costă cât o mașină

 |  21:35
"Tenişii lui Iisus", care au APĂ SFINȚITĂ în talpă și un crucifix aurit, costă cât o mașină

O pereche de pantofi sport, numiţi "tenişii lui Iisus", creaţi de un studio de design din New York şi care conţin în interiorul tălpilor apă sfinţită din râul Iordan, costa cat o masina la mana a doua. Mai precis, 3000 de dolari. Chiar si asa, s-au vandut ca painea calda!

Modelul Nike Air Max 97 a fost cumpărat de studioul de design MSCHF, cu sediul în Brooklyn, la preţul de piaţă de 160 de dolari. Designul le-a fost schimbat la care a fost adăugat un crucifix aurit şi a fost injectată apă sfinţită în talpă. 

Noii "Tenişi ai lui Iisus", care au fost puşi în vânzare marţi la preţul de 1.425 de dolari, s-au vândut într-un singur minut, a spus directorul comercial al firmei, Daniel Greenberg, pentru postul de televiziune CBS, citeaza News.ro.

Tenişii au fost sfinţiţi de un preot. De asemenea, pe partea exterioară a pantofului sport a fost inscripţionat un verset din Biblie, Matei 14:25. Pe limba pantofului a fost desenată o picătură roşie, care simbolizează sângele lui Iisus.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-12Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
12 Oct 2019

rau e sa fii prost...pe vremea lui Isus se purtau sandale si nimeni nu purta atunci crucifixuri ....as fi curios cum arata schiurile lui ISUS cu care se plimba prin desert,sau sania cu zurgalai ....bla bla blaaaaaaa
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz