2019-10-18 21:41

Teodor BRATEȘ, „crainicul” TV al Revoluției din decembrie ‘89, urmărit PENAL de procurorii militari: „A fost principalul factor de diseminare a ştirilor FALSE!”

 |  14:47
 Teodor BRATEȘ, „crainicul” TV al Revoluției din decembrie ‘89, urmărit PENAL de procurorii militari: „A fost principalul factor de diseminare a ştirilor FALSE!”

Teodor Brateş, fost redactor-şef adjunct al Redacţiei "Actualităţi" din TVR, a fost pus sub urmărire penală miercuri de Parchetul Militar pentru infracţiuni contra umanităţii, fiind acuzat că a fost principalul factor de diseminare a ştirilor false, cu caracter diversionist, contribuind într-o foarte mare măsură la instalarea psihozei teroriste, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, procurorii militari au dispus extinderea şi efectuarea în continuare a urmăririi penale în dosarul Revoluţiei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii contra umanităţii, faţă de suspectul Teodor Brateş, la data săvârşirii faptelor adjunct al redactorului şef al Redacţiei "Actualităţi" din TVR, pentru fapte comise în intervalul 22 - 31 decembrie 1989. Procurorii susţin că Teodor Brateş "a fost principalul factor de diseminare a ştirilor false, cu caracter diversionist, în acest fel contribuind într-o foarte mare măsură la instalarea psihozei teroriste ce a afectat profund întreaga populaţiei a României (militari şi civili)". "Mesajele televizate ale suspectului s-au referit la atacuri teroriste asupra obiectivelor militare şi civile, apă otrăvită, clădiri minate, diverse conduite abominabile ale aşa zişilor terorişti, atacuri cu elicoptere, desanturi aeriene, coloane de blindate în deplasare. Repetarea acestui gen de dezinformare a făcut ca psihoza teroristă să atingă cote paroxistice şi astfel să constituie principala cauză a numeroaselor pierderi de vieţi omeneşti, vătămări şi distrugeri petrecute în timpul evenimentelor revoluţionare", mai spun procurorii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-18Parerea ta...

ALTă PUTOARE!
18 Apr 2018

S-au dus să-l întrebe și să le răspundă la CE?! La înregistrările de-atunci? La FĂCĂTURILE de-atunci? E PREA TÂRZIU! Și el, și gașca post-”revoluționară” de la TV, precum torționarul Vișinescu sau Ficior (sau alții...știuți sau ne-știuți) ȘI-AU TRĂIT TRAIUL, AU HALIT MĂLAIUL, sunt cu un picior pe buza gropii de la cimitir, nu mai au pic de vlagă ca să SIMTĂ o eventuală coerciție - fizică sau materială! Ei sunt deja DUȘI! Sunt alieni, extra-tereștrii!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray