2020-01-27 14:26

Teodorovici îi RĂSPUNDE lui Kovesi: ”Sunt BLOCAJE de ambele părți”

 |  21:46
Teodorovici îi RĂSPUNDE lui Kovesi: ”Sunt BLOCAJE de ambele părți”

După ce șefa DNA, Laua Kovesi, a declarat marți că prejudiciile care trebuie recuperate de instituțiile financiare sunt în valoare de 1 miliard de euro, Ministrul Finanțelor se apără, comentând că sunt multe piedici și e o lipsă de comunicare de ambele părți.

”Mie imi place sa fiu exact, cred ca acest subiect al acestor recuperari tb sa fie dezbatut intre Min de Finante, ANAF, Min Just pentru a vedea exact care sunt piedicile. Pana in prezent, ANAF in perioada 2013-2016 a trimis 2610 sesizari catre parchete in valoare de 3 miliarde de euro, cate s-or fi intors cu solutii???, nu avem puterea de a decide, e si o problema de legislatie, asta avem de gand sa facem.

Cand esti pus sa recuperezi, te trezesti ca bunurile sunt ipotecate, in co proprietate, sunt in insolventa firmele, sunt mai multi mostenitori, asta zic, sunt mai multe piedici.

Sunt blocaje de ambele părti, comunicam insuficient, sa vedem care sunt piedicile, o sa vedem zilele urmatoare, e bine sa fim transparenti, ne punem la masă și elaborăm un proiect de lege în acest sens” a declarat Eugen Teodorovici la TVR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-06

In legatura cu acest articol...

INCREDIBIL: Cum a cheltuit statul banii RECUPERAȚI din dosarele de CORUPȚIE

Teodorovici: Plata orelor suplimentare pentru POLIŢIŞTI are un impact bugetar de 200 milioane lei

Kovesi: Statul trebuie să primească UN MILIARD de EURO doar din investigațiile DNA
Parerea ta...

ANONIM
07 Mar 2018

Existenta in Ro a institutiei ANI demonstreaza sau confirma neputinta (INCOMPETENTA) statului roman, in coparatie cu alte state ale UE , de a stavili sau combate IMORALITATEA sau marele flagel care se numeste CORUPTIE si echivaleaza ca insemnatate in contacararea fenomennului denumit LIPSA de INTEGRITATE cu zicala "influenta razelor de luna asupra galosilor de guma" demonstratie care se face pe un consum bugetar insemnat. ANI este de multe ori acuzata public de atitudine selectiva in depistarea si instrumentarea unor cazuri. Atributiile ANI (institutie care are caracteristici functionale BA administrative, BA judiciare) in lumea civilizata dominata de rationalitate sunt executate de catre FISC si de catre AVERTIZORUL de INTEGRITATE . FISCUL este cea mai eficienta si exigenta autoritate de stat ce exercita fara scrupule asupra tuturor persoanelor juridice sau fizice (cetatenilor sai) masuri exigente de recuperare a oricarui prejudiciu, indiferint de cauza producerii lui sau neplata vreunui impozit. Obama nu si-a putut numi doi coechipieri, consilieri-experti, la presedentie pentru ca in cazierul lor fiscal aveau mentiuni facute pentru intirzierea cu citeva luni a platii unui impozit anual de 300 dolari, in timp ce in Romania unii asa zisi demnitari sau politruci IMPOSTORI nu numai ca nu platesc impozitele si taxele anuale, dar nici cheltuielile cu utilitatile (apa, caldura, canal, gaze, electricitate, cablu TV, Net, etc) de la numeroasele lor imobile dobintite in cele mai multe cazuri in mod fraudulos. Cazurile de INCOMPATIBILITATE si CONFLICT de COMPETENTA in statele civilizate sunt prevazute clar si concis de lege in CODURILE ETICE ale fiecarei institutii, unitati economice cu capital de stat sau autoritati publice . FAPTELE comise de angajati, indiferent de functie sau grad profesional sunt, constatate de catre AVERTIZORUL de INTEGRITATE desemnat de adunarea generala a fiecarei institutie, unitati economice cu capital de stat sa
ANONIM
07 Mar 2018

FAPTELE comise de angajati, indiferent de functie sau grad profesional sunt, constatate de catre AVERTIZORUL de INTEGRITATE desemnat de adunarea generala a fiecarei institutie, unitati economice cu capital de stat sau autoritati publice si TOATE acestea sunt sanctionate in mod riguros si obiectiv de catre JUSTITIE si de COMISIA de DISCIPLINA a fiecarei entitati mentionate. Avind in vedere diversele cai si mijloace prin care se manifesta IMORALITATEA si INCOMPETENTA de 27 ani in domeniile mentionate se poate concluziona ca cele doua cauze principale au contribuit in mod neasteptat la compromiterea totala a sistemului politic instalat dupa 1989, la deteriorarea relatiilor de incredere ale Romaniei cu statele lumii, distrugerea industriei, turismului si agriculturii, decaderea sistemului de educatie si sanatate si la banalizarea sistemului de justitie, de aparare si ordine publica precum si la cresterea fara nici o justificare a datoriei externe a tarii. Lipsa de performanta existenta in organizarea si functionarea statului roman poate conduce sigur, in cel mai scurt timp, la FALIMENT NATIONAL.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine