2020-07-04 00:13

Timişoara. Familia de romi Cârpaci, amendată de Poliţie după ce a organizat o nuntă pe un bulevard central

 |  09:49
Timişoara. Familia de romi Cârpaci, amendată de Poliţie după ce a organizat o nuntă pe un bulevard central

Poliţiştii timişoreni au amendat miercuri seara familia de romi Cârpaci cu 1.300 de lei pentru tulburarea liniştii publice, după ce a organizat o nuntă pe un bulevard central, chiar lângă sediul Primăriei.

Nunta a avut loc pe bulevardul Loga din Timişoara, chiar lângă sediul Primăriei, evenimentul fiind oprit de de poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Ionuţ Bocancea, a declarat, că Poliţia a aplicat două amenzi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit Mediafax.

De asemenea, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a scris, pe pagina sa de Facebook că poliţiştii au aplicat amenzi pentru ca ”paranghelia să se încheie în linişte”.

“O nouă zi, o nouă paranghelie, o nouă victorie! Da, din păcate, am avut şi astăzi (miercuri – n.r.) parte de o paranghelie, de data aceasta pe C.D. Loga nr. 40. Reprezentanţii Poliţiei Locale şi Poliţiei Naţionale şi-au făcut şi de data aceasta datoria. Au aplicat amenzi şi au făcut ca la ora 21.00 paranghelia să se încheie în linişte. Domnilor cetăţeni de etnie rromă, nu era mai bine pentru toata lumea să vă fi organizat petrecerea la un local din afara oraşului, unde să nu deranjaţi pe nimeni şi să nu va deranjeze nimeni?! Chiar vă place să fiţi amendaţi, respectiv să vă faceţi dezavuaţi de comunitatea în care trăiţi? Luaţi aminte: la orice încălcare a legii, Poliţia va fi pe dumneavoastră! Şi nu pentru că sunteţi rromi, aşa cum vă place să vă victimizaţi, ci tocmai pentru că sunteţi cetăţeni cu aceleaşi drepturi şi aceleaşi obligaţii ca oricare alţii -în primul rând cu obligaţia de a respecta legea!. N-o respectaţi, suportaţi consecinţele!“, a scris primarul Timişoarei.

Familia Cârpaci este una dintre cele mai bogate familii de romi din Timişoara, având peste 140 de proprietăţi - vile, case, apartamente, terenuri, garaje şi diferite spaţii -, majoritatea în zona centrală a oraşului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz