2020-07-09 15:21

Timişoara. Membru al familiei Cârpaci, cercetat după ce i-a dat mită unui poliţist

 |  12:45
Timişoara. Membru al familiei Cârpaci, cercetat după ce i-a dat mită unui poliţist

Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Timişoara, care potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, este membru al familiei de romi Cârpaci, este cercetat după ce i-a dat mită 50 de euro unui poliţist local. Poliţia Judeţeană Timiş a precizat că bărbatul i-a oferit agentului banii pentru ca acesta să nu sesizeze autorităţile pentru lucrări făcute fără autorizaţie la un imobil monument istoric.

Poliţia Judeţeană Timiş a menţionat, într-un comunicat de presă, că un bărbat în vârstă de 40 de ani este cercetat pentru dare de mită, după ce a fost prins în flagrant de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor în timp ce oferea 50 de euro unui poliţist local.

Bărbatul, însoţit de concubina sa, a mers la sediul Direcţiei Poliţiei Locale Timişoara, unde i-ar fi oferit unui agent 50 de euro, pentru a nu sesiza organele de urmărire penală în cazul lucrărilor fără autorizaţie realizate de femeie la imobilul proprietate personală, considerat monument istoric.

Oamenii legii au întocmit în acest caz dosar penal pentru dare de mită.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, că  bărbatul de 40 de ani face parte din familia de romi Cârpaci din Timişoara, cunoscută pentru deţinerea mai multor imobile în oraş.

De asemenea, primarul Nicolae Robu a anunţat, pe Facebook, că "în Timişoara s-a dus vremea când romii puteau construi orice şi oricum".

"Un cetăţean rom care a construit ilegal a fost prins în flagrant încercând să mituiască un poliţist local, pentru a i se trece cu vederea ilegalitatea! Morala: 1. În Timişoara s-a dus vremea când romii puteau construi orice şi oricum - turnuleţe, etaje suplimentare etc - fără să-i deranjeze nimeni! Aviz tuturor, indiferent de etnie! şi 2. Ce s-a construit ilegal trebuie demolat! Legea-i lege, pentru toata lumea!", a scris Nicolae Robu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz