2019-05-27 02:19


Timmermans, APEL de ultimă oră: ”Acest lucru este INACCEPTABIL!”

 |  21:24
Timmermans, APEL de ultimă oră: ”Acest lucru este INACCEPTABIL!”

Comisia Europeană și familia socialiștilor europeni nu vor accepta ca în România lupta anticorupție să fie diminuată, a declarat vineri, la Euronews, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, candidat la postul de preşedinte al CE.

În cadrul unei dezbateri organizate de postul paneuropean de ştiri Euronews, politicianul olandez a fost întrebat inclusiv despre situația statului de drept în România.O persoană din public l-a întrebat pe Frans Timmermans de ce UE a fost dură cu Polonia și Ungaria, dar mai puțin cu România, care e guvernată în prezent de social-democrați.„Problema în România e lupta împotriva corupției. Politicienii încearcă să scape de presiunea pe care o resimt în această luptă anticorupție, iar acest lucru este inacceptabil și Comisia va spune „nu”, la fel în familia noastră politică vom spune „nu” față de acest lucru”, a răspuns prim-vicepreşedintele Comisiei Europene.„E un lucru cert că, dacă statul de drept e în pericol, daca nu există echilibru instituțional (separației puterilor în stat), corupția va crește”, a mai spus Timmermans.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-26

TAGURI: comisia europeana, anticoruptie, timmermans, coruptie, justitie
loading...


Comenteaza pe site


MAFIA PSD
27 Apr 2019

Organizatia mafiota psd trebui ELIMINATA din rându socialistilor europeni așa cum PPE a eliminat FIDESZ din Ungaria patronat de dictatorul pro-rus victor orban. Dupa eliminarea din randul socialistilor europeni a lichelelor psd , in Romania se poate aplica LEGEA PARTIDELOR POLITICE ART.46 ( b , c , d )SI SCOATEREA IN AFARA LEGII A ORGANIZATIEI MAFIOTE ANTI-ROMANESTI psd.
Random imageUltimele stiri


STARBAG