2019-10-14 14:15

Tinerii deghizaţi în femei, care au tâlhărit un bărbat folosind un aparat de electroşocuri, au fost arestaţi

 |  14:01
Tinerii deghizaţi în femei, care au tâlhărit un bărbat folosind un aparat de electroşocuri, au fost arestaţi

Cei trei tineri din Arad care, deghizaţi în femei, ar fi tâlhărit un bărbat folosind un aparat cu electroşocuri, au fost arestaţi pentru 30 de zile, după ce procurorii au contestat măsura controlului judiciar dispusă iniţial. Suspecţii au fost încarceraţi în arestul Poliţiei Judeţene Arad.

”În urma contestaţiei procurorului de caz, magistraţii Tribunalului Arad au emis, astăzi, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele a trei tineri, autorii unei infracţiuni de tâlhărie calificată. La data de 16 aprilie a.c., magistraţii Judecătoriei Arad au dispus măsura controlului judiciar pentru 30 de zile pe numele celor trei tineri”, au transmis, luni, reprezentanţii Polţiei Judeţene Arad.

Aceştia au precizat că suspecţii au fost introduşi în arest.

În noaptea de 14/15 aprilie, un arădean de 43 de ani a fost deposedat prin lovire şi utilizarea unui aparat de electroşocuri de un portmoneu în care se găseau 150 RON şi documentele personale. Fapta s-a petrecut în parcarea unui centru comercial din municipiul Arad.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei 1 Vlaicu, a fost identificată atât victima cât şi autorii, care au săvârşit fapta fiind deghizaţi în haine femeieşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-22Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Apr 2019

ha ha ha se duc la arest imbracati in femei...deliciul puscariasilor ca le vine "carne proaspata"
CUCUVIAUA PARADITA
22 Apr 2019

Dragnia Presedinte! Dragnia Presedinte!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray