2020-07-04 11:45

Titi Aur, ACCIDENT cu mașina de raliuri

 |  18:50
Titi Aur, ACCIDENT cu mașina de raliuri

Cunoscutul pilot de raliuri Titi Aur a fost implicat, vineri, într-un accident la Raliul Argeșului. Totul s-a întâmplat în localitatea Sigveni din Ageș, în timpul probei speciale a Campionatului Național de Raliuri.

Titi Aur a pierdut controlul volanului și a ieșit în decor la unul dintre viraje. Din fericire, nici el, nici copilotul nu au suferit răni grave. Copilotul a acuzat dureri lombare și a fost transportat la spital.

"Copilotul este bine, nu are nimic, este la spital doar pentru a-l verifica pentru că a acuzat o durere la coloană, în zona lombară. Am avut într-adevăr o ieșire în decor, în timpul probei speciale pe un viraj de dreapta, de pietriș.

Am pierdut controlul, ne-am oprit cu scutul într-un mal de pământ. A fost un șoc, nu foarte mare, dar Silviu nefiind atent și dictânt, nu a prins exact momentul ca să fie încordat", a declarat Titi Aur, în exclusivitate la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-03Parerea ta...

CINSTE LOR
03 Mai 2019

A inbatrinit PSD istu si se da mare . M -am dus la centrul Crevedia sa fac citeva ore de proba cu o motocicleta de a lor . M-am legitimat cu c i si carnet conducere , sau tot gindit si au spus sa vedem si sa mai discutam . Se uitau intrebator la tine si nu te recunostea daca nu esti in colectiv - gasca cu un om de ai lor . Binenteles le-am spus de la inceput ca nu degeaba . Totul contra cost . Niste mascarici neseriosi si increzuti .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz