2020-06-01 08:50

Titus Corlățean, protejat de senatori. Nu poate fi urmărit penal

 |  19:09
Titus Corlățean, protejat de senatori. Nu poate fi urmărit penal

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean nu poate fi urmărit penal, au decis senatorii în ședința de astăzi, respingând solicitarea procurorilor DNA cu 92 de voturi împotrivă.

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean a declarat marți de la tribuna Senatului că respinge categoric orice acuzație privind încercarea de a împiedica cetățeni români să voteze.

"Am avut foarte multă răbdare, timp de un an și jumătate am tăcut lăsând anchetatorii să-și facă daotria. (...) Resping categoric orice acuzație", a afirmat fostul ministru în plenul Senatului.

El a adăugat că a simțit "un profund regret" pentru români de bună credință care nu au putut să voteze și a subliniat că instituția pe care a condus-o este foarte transparentă: "Dacă s-ar încerca ceva ilegal, vă garantez că s-ar fi știut în secunda următoare", a mai spus Corlățean.

Mai devreme, marți la prânz, Klaus Iohannis a avut o poziție fermă în această chestiune: “Nu e treaba Parlamentului să proteje pe cineva, este un vot care e bine să se analizeze cum se dă, nu trebuie obstrucționată cercetarea penală. Nu pot să concep ca printr-un vot în Parlament să fie oprită o astfel de procedură. “ a declarat președintele referitor la cazul Corlățean.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine