2019-06-17 07:49

Torţionarul Alexandru Vişinescu a murit în Penitenciarul Rahova, la vârsta de 93 de ani

 |  15:49
Torţionarul Alexandru Vişinescu a murit în Penitenciarul Rahova, la vârsta de 93 de ani

Torţionarul Alexandru Vişinescu a murit, luni, în Penitenciarul Rahova. Deţinutului i s-a făcut rău în jurul orei 13.00, iar medicii unităţii i-au acordat îngrijiri, fiind solicitat şi ajutor specializat prin intermediul numărului 112. La ora 14.30 s-a declarat decesul.

În cusul zilei de luni, la ora 13.00, lui Alexandru Vişinescu i s-a făcut rău, intervenind pentru a-i acorda primul ajutor personalul medical al Penitenciarului-Spital Bucureşti-Rahova.

”Concomitent a fost solicitat sprijinul serviciului unic de urgenţă 112. În ciuda eforturilor depuse de personalul specializat, decesul persoanei în cauză a fost declarat în jurul orei 14.30. Aceasta se afla în evidenţa unităţii cu o serie de afecţiuni medicale cronice, pentru care se acordau îngrijiri şi tratament potrivit recomandărilor medicilor specialişti”, au precizat reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Potrivit acesrora, potrivit legii, au fost informaţi asupra decesului membrii familiei persoanei condamnate, judecătorul de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti şi INML Bucureşti.

În 8 octombrie, Alexandru Vişinescu, în vârstă de 93 de ani, a fost internat de urgenţă la spital şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru fracturi costale şi ruptură de splină.

Alexandru Vişinescu se afla în închisoare unde executa o pedeapsă de 20 de ani pentru crime împotriva umanităţii. Vişinescu a cerut să fie pus în libertate invocând situaţia sa medicală, însă solicitarea i-a fost respinsă de instanţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray