2020-07-02 19:15

Trafic de droguri de risc şi mare risc într-o comună din Giurgiu

 |  15:16
Trafic de droguri de risc şi mare risc într-o comună din Giurgiu

Doi tineri, de 23 şi, respectiv, 24 de ani, dintr-o comună a judeţului Giurgiu sunt reţinuţi de Poliţie, după o percheziţie domiciliară, pentru trafic de droguri de risc şi mare risc. Poliţiştii au confiscat ecstasy, cannabis, cocaină, dar şi sume mari de bani

Poliţia Giurgiu anunţă, într-un comunicat de presă, că la data de 20 august a.c., polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară în comuna Buturugeni, județul Giurgiu, în urma căreia au fost descoperite și ridicate 337 de comprimate de ecstasy, 72 de grame canabis, 14 grame cocaină, 11.690 de lei și 220 de euro.

De asemenea, au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane, acestea fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - B.T. Giurgiu. Față de două dintre acestea a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

Persoanele cercetate, cu vârstele de 23, respectiv 24 ani, ar fi obținut venituri ilicite în urma vânzării de droguri în zona de nord a județului, dar și pe litoralul românesc.

 Cei doi tineri ar fi oferit spre vânzare zilnic, direct de la locuința lor, droguri de risc și de mare risc (canabis, ecstasy, cocaină) tinerilor cu vârste cuprinse între 17 – 25 de ani, din localitatea Buturugeni, dar și în zonele limitrofe acesteia.

 Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale și a fost sprijinită de jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz