2020-07-14 04:06

Trafic feroviar BLOCAT în mai multe zone din țară din cauza VIITURII

 |  21:14
Trafic feroviar BLOCAT în mai multe zone din țară din cauza VIITURII

Circulația feroviară între Valea Călugărească și stația Ploiești Est, județul Prahova, este oprită, vineri, din cauza ploilor puternice și a viiturii, calea ferată fiind acoperită de ape, relatează Mediafax. De asemenea, circulația feroviară este blocată și în județul Bistrița-Năsăud, pentru îndepărtarea aluviunilor.

Purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, a declarat, vineri, că între stațiile Valea Călugărească și Ploiești Est nu se circulă, calea ferată fiind acoperită de ape.

„Între Valea Călugărească și Ploiești Est, calea ferată este acoperită de ape. Pe teren sunt angajații de la secția linii și ne-au transmis că nu este posibilă continuarea circulației până nu se oprește ploaia torențială”, a spus Brânzan.

Mai multe trenuri staționează temporar în gările de pe traseu. Este vorba de trenurile 1754, 5074, 15056 și 1576 pentru direcția București și de trenurile 5055, 1755, 5007,15003 și 1665 din direcția București pentru Buzău.

De asemenea, un tren accelerat este oprit, vineri, în gara Feldru, județul Bistrița-Năsăud, după ce calea ferată a fost acoperită de aluviuni, mai transmite Mediafax. Traficul feroviar este blocat.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, terenul accelerat 1831 este garat în gara Feldru, din cauză că nu se poate circula pe linia ferată.

„Circulația feroviară este întreruptă până la îndepărtarea aluviunilor de pe șinele de cale ferată”, anunță ISU Bistrița-Năsăud.

Persoanele care se aflau în tren așteaptă în tren până la deblocare, arată sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz