2020-01-20 19:25

Trafic intens pe Valea Prahovei şi pe litoral

 |  15:06
Trafic intens pe Valea Prahovei şi pe litoral

Traficul pe DN1 Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni şi în localitatea Comarnic este intens, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre staţiunile montane către capitală, informează un comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române remis, duminică.

Valorile de trafic sunt ridicate şi în staţiunea Buşteni, pe o distanţă de aproximativ trei kilometri, pe sensul de mers către munte, se mai arată în comunicat.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii care se întorc de la munte pot folosi rutele ocolitoare: dinspre Braşov - DN 1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti; din zona Bran - Moieciu: DN 73 - DN 72A - DN 71 - DN 7, traseul Braşov - Valea Mare-Pravăţ - Stoeneşti - Târgovişte - Bâldana - Bucureşti sau DN 73 - A1, pe ruta Braşov - Piteşti - Bucureşti.

De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie şi pe litoralul Mării Negre, în Eforie Nord, judeţul Constanţa, unde s-au format coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers ale DN 39, în Agigea, pe direcţia Eforie - Constanţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray