2020-02-26 21:02

Traficul feroviar pe ruta Braşov-Sibiu, întrerupt. Un automotor cu două vagoane a deraiat

 |  13:19
Traficul feroviar pe ruta Braşov-Sibiu, întrerupt. Un automotor cu două vagoane a deraiat

Traficul feroviar pe ruta Braşov-Sibiu este întrerupt, miercuri, după ce un automotor cu două vagoane a deraiat, în zona gării Braşov. În urma incidentului nu au rezultat victime, însă şinele de cale ferată au fost avariate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Liviu Naghi, a declarat, că accidentul feroviar a avut loc în jurul orei 10.00, în zona gării Braşov. Un automotor cu două vagoane a deraiat în timpul manevrelor de garare, transmite Mediafax.

Potrivit sursei citate, traficul feroviar pe ruta Braşov-Sibiu este întrerupt.

Secţia Regională de Poliţie Transporturi Braşov a demarat o anchetă în acest caz pentru a se stabili exact cauzele care au dus la deraierea trenului.

La această oră, angajaţii CFR lucrează la remedierea avariilor, iar traficul feroviar va fi reluat cel mai probabil în cursul serii de miercuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-05Parerea ta...

TITI
05 Aug 2015

Jaf la CFR Calatori ? DNA , sa controleze toate dosarele de achizitii “in totalitate legale” din perioada 2013-2014-2015 de la CFR Calatori? Oare s-a auzit de Secara Vasile(inculpat in acest moment), Dorobantu Valentin(dirijorul trenurilor pe la REGIOTRANS privat, in acest moment), Carmen Maria Popescu(director achizitii), Miu Ileana(director economic),Liliana Constantinescu(sef oficiu juridic),Claudiu Dumitrescu(inculpat), Alexandrina Gatej,Dana Galben Rachila,Gavris Teodor(inculpat), Nita Robert, Timis Bogdan, Protopopu Gabriel Telu(inculpat),Berindean Nicolae(inculpat),Szentes Iosif(manager privat) Litra Marcel,Mantoiu Cornel , etc? Dar pe unde “zace” raportul Ministrului Transporturilor, Ramona Manescu inaintat la organele competente ,referitor la activitatea “ireprosabila” a unora de mai sus in decursul anului 2013 din care rezultau clar probe pentru comiterea unor posibile fapte de coruptie? Fostul ministru, Ioan Rus l-a impus ca manager general pe udemeristul Iosif Szentes. Acesta s-a remarcat in anii trecuti prin faptul ca impreuna cu fostul director general al CFR Calatori, Valentin Dorobantu zis “SMART”, in prezent dirijorul trenurilor private de la Regiotrans Brasov si ulterior cu Vasile Secara,in prezent inculpat , au tesut mersul trenurilor in interesul companiilor private de transport feroviar de calatori, punand astfel umarul la ruinarea companiei de stat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine