2019-09-18 04:07

ULTIMA ORĂ. A murit Cristian ŢOPESCU

 |  16:40
ULTIMA ORĂ. A murit Cristian ŢOPESCU

Fostul mare comentator sportiv Cristian Ţopescu a fost a murit marți, la vârsta de 81 de ani. E fusese de curând internat de urgență la Spitalul Elias în stare destul de gravă. Fusese stabilizat, însă starea sa de sănătate se deteriorase în ultimele două zile.

Fostul comentator sportiv, licenţiat al Institutului de Educaţie Fizică şi Sport (1970), Țopescu suferea de mai multe afecţiuni cronice, printre care şi diabet.

Între anii 1964-2004, la TVR, a lucrat ca reporter sportiv, realizator de emisiuni, comentator sportiv, redactor şef sport, director general adjunct TVR.

Cristian Ţopescu a avut și un mandat de senator de Bucureşti, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008, scrie digisport.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-15Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Rămas bun, maestre Cristian Ţopescu! Sportul românesc este de astăzi mai sărac. Marele comentator sportiv Cristian Ţopescu a încheiat ultima transmisie a vieții sale. Vocea sa inconfundabilă a amuțit pentru totdeauna. El s-a înălțat la ceruri și a lăsat în urma sa un mare gol în presa sportivă românească
18 Mai 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray