2020-04-05 19:24

TRAGEDIE în Consiliul Județean Vaslui: O femeie s-a sinucis în biroul său

 |  18:02
TRAGEDIE în Consiliul Județean Vaslui: O femeie s-a sinucis în biroul său

Tragedie chiar în sediul Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui. O angajată a fost găsită, luni, spânzurată în biroul său din cadrul instituţiei, informează Agerpres. Femeia deţinea funcţia de director executiv în cadrul CJ Vaslui.

„La ora 15.15 a fost primit un apel la numărul de urgenţă 112, care anunţa faptul că o persoană în vârstă de 50 de ani a fost fost găsită spânzurată în birou. Sunt efectuate cercetări la faţa locului”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

La faţa locului a intervenit o autospecială din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui. Potrivit reprezentanţilor SAJ Vaslui, echipajul medical nu a mai demarat protocolul de resuscitare, deoarece erau instalate semne ale decesului.

Potrivit unor surse din rândul poliţiştilor, femeia s-ar fi încuiat în birou înainte de a recurge la gest.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-03Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
02 Mar 2020

mafia italiana are ce invata de la astia din politica romaneasca.Italienii isi duc victimele in padure,le pun sa-si sape singuri groapa si dupa aia le impusca sa cada direct in groapa.Ai nostri cand se satura de cineva respectiva persoana ori sare pe geam ori cine stie ce alta golaneala gen "s-a sinucis".Prost e ala care mai crede tampeniile astea,politicienii ne mint si ne fura de 30de ani.Stimati concetateni bla bla blaaaaaaaaaaaaa......duceti-va la dracu de hoti ca nu va mai crede nimeni
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine