2019-09-18 17:09

TRAGEDIE în Constanța: Trei persoane au MURIT într-un grav accident rutier

 |  21:15
TRAGEDIE în Constanța: Trei persoane au MURIT într-un grav accident rutier

Trei persoane, între care şi un copil în vârstă de aproximativ trei ani, au murit, miercuri seara, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa şi în care au fost implicate două maşini. O altă persoană a fost rănită.

Centrul INFOTRAFIC informează că pe DN2A (E87), la ieşirea din localitatea Ovidiu către Lumina (judeţul Constanţa), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului, două persoane au decedat, iar alta a suferit leziuni foarte grave. Circulaţia auto este oprită pe ambele sensuri.

 

Accidentul s-a produs în urmă cu puţin timp, în apropiere de oraşul Ovidiu, în locul cunoscut "giratoriul de la Celsi". Trei persoane sunt încarcerate, iar un copil de aproximativ 3 ani a fost preluat de echipajele ambulanţei. Dintre cele trei victime încarcerate, două sunt decedate.

Echipele de intervenţie ajunse la locul accidentului au constatat că două femei erau decedate. De asemenea, un copil în vârstă de aproximativ trei ani a fost găsit în stop-cardiorespirator, cadrele medicale începând manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, copilul nu a mai putut fi salvat.

Totodată, în urma accidentului o altă persoană a fost rănită, suferind o fractură la mână şi un traumatism cranian. Victima a fost dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray