2019-09-19 13:42

TRAGEDIE în județul Iași: un copil a căzut în fosa septică a școlii

 |  19:02
TRAGEDIE în județul Iași: un copil a căzut în fosa septică a școlii

Un copil de trei ani din satul Buda, comuna Brăieşti, a decedat în această după amiază în curtea şcolii. Din primele informaţii se pare că a căzut în fosa septică de la şcoala din localitate. În aceeaşi curte cu şcoala se află şi grădiniţa. Trupului micutului a fost gasit in jurul orei 13.

Un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean cu medic şi un Echipaj de Prim Ajutor de la Târgul Frumos au fost la locul solicitării. S-au încearcat manevre de resuscitare, dar la finalul intervenţiei s-a declarat decesul. Poliţia a deschis dosar pentru ucidere din culpă.Corpul copilului este dus la Institurul de Medicina Legala pentru cercetari amanuntite, transmite ZiaruldeIasi.

Sabina Manea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, susţine că copilul nu era înmatriculat în sistemul de învăţământ. El a ajuns acolo, neînsoţit. Manea mai spune că la faţa locului a fost trimisă o echipă ce inspectori pentru a verifica situaţia din teren, fosa septică nefiind asigurată corepunzător. Aceeaşi sursă menţionează că în cel mai scurt timp posibil directorul şcolii din localitate urmează să îşi prezinte demisia.

Copilul decedat mai avea încă opt fraţi. Mai avea un frate mai mic, iar restul mai mari. Copilul nu era înscris, dar mama afirmă că venea la grădiniţă cu fraţii lui. Directoarea spune că a venit doar în vizită la fraţii lui.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray