2020-02-22 09:26

TRAGEDIE în Maramureș: Un tânăr pădurar a fost UCIS de hoții de lemne

 |  16:14
TRAGEDIE în Maramureș: Un tânăr pădurar a fost UCIS de hoții de lemne

Un pădurar a fost asasinat de hoţii de lemne, în Maramureş. Trei copilaşi au rămas fără tată, după o crimă cumplită. Pădurarul, care are 37 de ani, a cerut ajutor la 112, dar poliţiştii au ajuns prea târziu, transmite Antena1.

Un pădurar a fost găsit mort într-o zonă montană din vecinătatea localităţilor Lăpuşul Românesc şi Rogoz, fiind atacat de hoţii de lemne, a declarat miercuri noaptea prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor.

"Am fost sesizaţi cu privire la un caz de persoană găsită decedată prin împuşcare. Este vorba despre un lucrător silvic găsit mort. Procurorul de caz se deplasează la faţa locului. Incidentul a avut loc într-o zonă montană. (...) Din primele informaţii, a fost vorba despre o armă de vânătoare. Cauza a fost înregistrată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor', a spus Bogdan Gabor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a precizat că bărbatul decedat era în vârstă de 37 de ani.

"În această seară, într-o pădure dintre localităţile Rogoz şi Lăpuşul Românesc, a fost găsit decedat un bărbat în vârstă de 37 de ani. S-a constituit echipă complexă de cercetare, care desfăşoară activităţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat bărbatul.", a declarat Florina Meteş.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-17Parerea ta...

SĂRACUL OM....
18 Oct 2019

DERBEDEII DE LA MIN.MEDIULUI ȘI DE LA POLIȚIE, NU POT (NU CĂ NU VOR) SĂ PRINDĂ NICI INTERLOPII, NICI HOȚII ĂȘTIA ORDINARI! SĂ FIE INSTRUIȚI PĂDURARII SĂ TRAGĂ CU ARMA ȘI SĂ AIBĂ VOIE SĂ ÎMPUȘTE JIGODIILE. PUNCT. P.S. Altă VICTIMĂ a SISTEMULUI pentru că putorile politicianiste nu vor să (se) gândească la ce trebuie, nici după 30 de ani!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine