2019-10-23 21:26

TRAGEDIE în Prahova: Directorul Muzeului ”Iulia Hașdeu”, găsit SPÂNZURAT în casă

 |  20:11
TRAGEDIE în Prahova: Directorul Muzeului ”Iulia Hașdeu”, găsit SPÂNZURAT în casă

Jenica Tabacu, director al Muzeului „Iulia Haşdeu”, din Câmpina, judeţul Prahova, a fost găsită spânzurată în casă, vineri, familia alertând autorităţile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Descoperirea a fost făcută de familie care a sunat la 112.

Femeia, în vârstă de 50 ani, nu a mai putut fi salvată.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii sunt la faţa locului şi au demarat o anchetă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-21Parerea ta...

Că, DA,
21 Dec 2018

, l-a simțit pe Dumnezeu. Ba mai mult, zice că are și o dovadă materială care demonstrează că a fost atins la propriu de Dumnezeu (este vorba despre o cicatrice albă, mică, sub formă perfectă de cruce, de pe picior). Vă mărturisesc că povestea lui Marius este una dintre cele mai impresionante povești pe care le-am auzit în viața mea și este reală. Până în urmă cu doi ani, Marius a avut o viață normală. În octombrie 2011 a fost victima unui accident cumplit de mașină. Ca să vă faceți o idee, un tir de 30 de tone a intrat din plin în autovehicolul pe care-l conducea. Marius a stat 15 zile în comă, timp în care medicii nu i-au dat NICIO ȘANSĂ! Puterea rugăciunilor iubitei și a prietenilor lui, au făcut să se întâmple un MIRACOL = Marius, și-a revenit. Însă, toată lumea, a început să cunoască un alt Marius. Și lui îi place să spună că, de fapt, atunci s-a născut și că acum, are doar 2 ani. Marius spune că accidentul, a fost cel mai bun lucru pe care a putut să i se întâmple. Ce-a văzut și ce-a trăit în timpul comei și ce-a vrut să transmită omenirii. Haideți să vedem! REPORTERĂ: Aș vrea acum să-mi povestești ce s-a întămplat în urmă cu doi ani. Ce ți-a schimbat viața. MARIUS MIULESCU: Am avut un accident auto.
REPORTERĂ:
21 Dec 2018

: Cum s-a întâmplat și unde? MARIUS MIULESCU: Tîrgu Jiu, Motru…zona aia! Dar accidentul ăsta a fost pentru mine, cel mai frumos lucru de pe pământul ăsta care mi s-a întâmplat. A fost dureros, rău! Dar la final…am rămas cu tije, picioare rupte, mână ruptă… REPORTERĂ: Deci, nu puteai să vorbești, aveai… MARIUS MIULESCU: Ca să mă-nțelegi, îmi puneai degetul pe gaura asta (de la gât) ca să scot pe gură sunetele. REPORTERĂ: Deci, ai fost grav… MARIUS MIULESCU: Foarte grav! SOȚIA: A avut traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic, fractură de humerus, fractură de tibie și peroneu. În momentul în care era în comă, el trebuia să fie operat dar nu se putea din cauza comei și trebuia să așteptăm să iasă din comă. Am așteptat. Au fost zile îngrozitoare în care a trebuit să stăm și să așteptăm pur și simplu, să ni se dea de veste, să ni se spună! Ni se spunea în fiecare zi: este tot așa! Adică…este tot așa, nici o schimbare. Singurul lucru pe care mi-l doream foarte mult era să-l văd că deschide ochii, mai ales că accidentul s-a produs pe 18 octombrie și pe 22 era ziua mea de naștere și doream să se facă o minune, să-și revină. Mă rugam la toate bisericile. Am fost la mânăstirea Cernica, Negru Vodă, Sf.Nectarie, Sf.Antonie, am fost la Letca Nouă, Biserica de la Răzoare în care am zis: singurul care poate să mă ajute este Dumnezeu. Într-adevăr, așa a fost. M-am rugat foarte mult, foarte mult…enorm! Zi și noapte…nu știu dacă în perioada asta mi-am putut permite să închid ochii… mi-era frică să și îmi imaginez cum ar fi viața fără el. MARIUS MIULESCU: Acolo, în coma asta, eu vedeam TOT! Dar NU pe lumea asta. REPORTERĂ: Explică-mi exact de la început și până când te-ai întors.
MARIUS MIULESCU:
21 Dec 2018

M-am trezit…m-am ”trezit”…TRĂIAM! Dar să spun, cum spune lumea. Nu există vise! Să nu creadă lumea în nicun vis, că NU există! Alea sunt de la ”celălat”…de la dracu! El îți bagă în cap! O să ți se spună: dar am visat pe… Pe cine ai visat? Păi, intră Dumnezeu în vis? Că spune lumea că mi-a spus mie morții, că nu știu ce, că nu știu cum…PĂI, MORȚII AR ZGÂRIA PĂMÂNTUL CA SĂ SPUNĂ UN CUVÂNT! UN CUVÂNT AR VREA SĂ-ȚI TRANSMITĂ! Să spună: pocăiți-vă! Să spună un cuvânt, NU SE POATE NIMIC! DRACII, ÎȘI I-A CHIPUL LOR! Și zic: mi-a apărut mie unul în vis, nu știu cine și mi-a spus că…Ce ți-a spus? Păi dacă-ți spunea, un singur cuvât îți spunea: FUGI! FEREȘTE-TE! Aruncă…ceva! Nu e nimic bun pe pământ că, pe pământul ăsta al nostru, lumea nu știe și o să mă facă nebun acum: în pământ, cutremurele! Și-așa…când văd la televizor mă crucesc și mă închin! ÎN PĂMÂNTUL NOSTRU, E IADUL! LA FUNDUL PĂMÂNTULUI E IADUL! Dar lumea nu știe! MAI JOS DE IAD E GHEENA! Îți dau un exemplu lumesc, să spunem: iei o factură de telefon și o arunci la coș, la gunoi. Și-ți aduce aminte dup-aia…aoleu, am aruncat factura la gunoi! Te duci în gunoi, o cauți și o găsești și zici: ooo, ce bine c-am găsit-o! Dar dacă aruncai gunoiul la ghenă, nu mai găseai NIMIC! Adică: o să fie o grămadă de lume care o să-și dorească Iadul! Pentru că DIN IAD, TE MAI SCOATE FEMEIA! CĂ, DA! FEMEIA…E SINGURA DE PE PĂMÂNTUL ACESTA DE LA NOI, CARE TE POATE SCOATE, CU RUGĂMINȚI, CU LACRIMI! MAMA, SORA, NEVASTA…NU ALTE FEMEI!
SOȚIA: PRIMELE LUI
21 Dec 2018

cuvinte, au fost așa: cred că Dumnezeu mi-a făcut cel mai frumos cadou…accidentul ăsta, mi-a fost frică că n-o să te mai văd niciodată! Am încercat să-l liniștesc, că totul va fi bine, m-a întrebat ce s-a-ntâmplat! Mi-era foarte teamă să-i spun de accident pentru că el nu știa, nu-și aduce aminte nici în momentul de față de minic, nu i-am spus atunci, pe moment că mașina pe care și-a dorit-o foarte mult era făcută praf…dar el o ținea una și bună: Cami, mulțumesc Lui Dumnezeu că am redeschis ochii, dar îi mulțumesc și mai mult lui Dumnezeu pentru că mi-a arătat ce-nseamnă să faci prostii în viață. MARIUS MIULESCU: Accidentul ăsta e cel mai frumos lucru de pe pământ care-a putut să mi se întâmple…DA! Pentru că eu, în accidentul ăsta…am simțit pe Dumnezeu! Am văzut pe Dumnezeu! Lumea nu știe…zice: ”mamă, săracul…”. La spital, a venit o psiholoagă la mine, că să scriu pe-o foaie, să scriu eu ce îmi vine mie în cap! O propoziție, ce-mi vine mie în cap…eram cu nevasta mea lângă mine, care mi-a dat-o Dumnezeu! Am scris pe o foaie, mă uitam la nevasta mea…îi spuneam: Am văzut pe Dumnezeu! Adică, asta voiam să scriu pe foaie! Dar ea, nici ea nu știe…ea a dat din cap: cred că ți se îngroașă pansamentul, adică…nu spune aberații, că pentru ei astea sunt aberații! A reușit să-mi schimbe…că satana lucra și el și n-am putut să scriu asta:
REPORTERĂ:
21 Dec 2018

Și ce-ai scris? MARIUS MIULESCU: am scris: Cami este a mea! Adică o propoziție lumească. Să spună lumea: da domnule, și-a revenit! Nu o ia razna! SOȚIA: recunosc: nu percepeam lucrurile-astea ATUNCI…adică, nu le credeam 100%, mă gândeam că este după lovitură, chestiile-astea vin așa, din cauza sperieturii…DAR, cu cât se făcea mai bine, cu atâta îmi spunea…la un moment dat eram lângă el, în pat și-mi spune din vis, se trezise și-mi zice: Doamne, ce vis am avut! Ceea ce domnul doctor îmi spusese: vezi că el va percepe foarte multe lucruri din comă, dar le va percepe sub formă de vis. Dar el, momentele-alea…le-a trăit! Zice: ”se făcea că eram undeva prins în ceva, căzut într-o parte! După care m-am văzut, stăteam pe-o targă, iar în jurul meu era multă lume, se-auzeau multe girofare și parcă nu știam ce se întâmplă cu mine. Cred că a fost momentul accidentului. După aia, am fost într-un loc frumos și am văzut un loc plin de verdeață, plin de oameni fericiți, îmi doream foarte mult s-ajung ACOLO. (Stăteam și-l ascultam…). L-am întrebat: dar tu ești sigur? Iar el mi-a zis: Da,ASTA AM TRĂIT. Voiam să ajung ACOLO, dar CEVA nu mă lăsa, ceva mă oprea! Și imploram și mă rugam, și plângeam să ajung în locul respectiv. Dar CEVA nu îmi dădea voie să plec. Sunt multe lucruri de spus, dar acum, nu pot. Pot doar să trag un semnal de alarmă pentru că Dumnezeu există, Dumnezeu are grijă de toți, și noi trebuie să respectăm Cuvântul Lui Dumnezeu. Trebuie să ne facem mai buni…nu mai trebuie să răspândim răutate în jurul nostru, pentru că noi am ajuns să fim foarte răi!
MARIUS MIULESCU:
21 Dec 2018

Era CEVA ce cu cuvintele mele, nu pot să vorbesc. Deodată, deasupra, așa…UN NOR și UN CHIP! UN CHIP, NEMAIVĂZUT! CEVA EXTRAORDINAR DE FRUMOS! Și eu, nu puteam să vorbesc! Eu voiam să zic: Doaaamnee! Dă s-ajung și eu ACOLO! Nu puteam un pas, să fac un pas! Și-mi ziceam: cât de greu să fiu să nu pot s-ajung ACOLO! Zic: Raiul, văd Raiul! Ce eram eu, mă? Sfânt? Unde mă născusem? Făcusem numai ”bine” pe pământ? Nu era Judecată, nu era Nimic! Pentru O SECUNDĂ, DUMNEZEU mi-a făcut din cap așa (arată ușor într-o parte), adică ”E clar, nu știi nimic!” Mi-a arătat să mă uit PUȚIN, ÎNAPOI! Adică, să văd ce era ”frumos”…cred că mai puțin de-o secundă! PENTRU CĂ, DACĂ VEZI IADUL, MORI! Și, ce vedeam eu ”frumos”, ĂLA ERA IADUL! Pentru că îmi făcuse Satana fața Iadului ca ceva foarte frumos, ca să mă pot DUCE, ca să VREAU să mă DUC! Gata, a murit Marius! Ce-a făcut? Și o ia pe degete: asta, asta, asta…NU POST, NU NIMICA, NU DUMNEZEU… Și Dumnezeu, mi-a mai dat o șansă la viață că vedea că, pe pământ era CINEVA care plângea de și-ar fi dat viața ei…nevasta mea, a zis la un moment dat: îmi donez eu un ficat, ceva…să pot să-l salvez! Și s-a rugat la Dumnezeu, cel mai puțin…a zis: Dă-mi-l Doamne, cum vrei Tu! În cărucior, cum vrei! Și m-a DAT! Uitați-vă! Că vorbesc, nu-mi vine să cred, ne înțelegem! De unde cum eram, m-a dat așa! Dacă spunea: Dă-mi-l Doamne înapoi să joace fotbal, să fie ca înainte…E INVERS, mă dădea în căruț, doar să-mi deschid ochii!
SOȚIA:
21 Dec 2018

Eu, într-adevăr, înainte, până la accidentul lui, eu am fost mai credincioasă. Și mi-a făcut foarte urât, a zis că înseamnă că am înnebunit dacă încep să-i citesc lui, d-astea…adică, nici nu voia să audă! Era și el credincios, în felul lui…credea! Dar nu la modul, dacă i-ar fi spus cineva…Domne, trebuie să citim și noi o rugăciune, să mergem la Biserică…în nici un caz! Într-adevăr, se ducea la o singură mănăstire din țară, la Lainici, singura care pe el, îl liniștea! Dar așa, nu! Când auzeam din gura lui…dacă mi-ar fi spus cineva, dar din gura lui nu-mi imaginam. El, asociază Cuvântul lui Dumnezeu, cu un lucru din realitate. Eu, recunosc: mai sunt fumătoare! Și-mi spune: tu îți dai seama ce înseamnă fumatul ăsta ? Pe lumea cealaltă, asta este tămâia diavolului! Adică, chestii pe care n-am crezut să le aud de la el… REPORTERĂ: Curios e faptul, că Marius n-a fost niciodată pasionat de demonologie și de pilde biblice, de tot ceea ce ține de credință, Biserică, Dumnezeu, minuni, sfinți! Nu a citit cărți despre așa-ceva! Tot ceea ce spune este urmare a celor 15 zile trăite în comă. SOȚIA: Aveam obiceiul de a spune ”noroc”! Și-mi spunea: măi, nu mai zice NOROC pentru că tu, nu știi cine-a fost NOROC ! NOROC A FOST FIUL SATANEI! A FOST CEL MAI MARE DEMON! Pentru ca omul, să uite de Dumnezeu, omul zice ”Noroc”, în loc de ”ce m-a ajutat Dumnezeu!” După aia, din curiozitate am intrat pe net și am citit, și am văzut că așa este…deci, se spune că NOROC ESTE CEL MAI MARE DEMON! Sunt lucruri care pe mine, mă uimeau!
MARIUS MIULESCU:
21 Dec 2018

Satana, diavolul este pe pământ, la noi…E SUB NOI că omul, e pus deasupra! D-AIA SUNT CUTREMURE! ÎL LASĂ SĂ NE ATENȚIONEZE, CA SĂ SE SPERIE LUMEA ȘI SĂ VINĂ LA CREDINȚĂ! PLOAIA…E SÂNGELE SUFLETULUI! SUFLETELE DE LA JUDECATĂ, PLEACĂ, SUNT GONITE…CA SĂ SE ÎNTOARCĂ ÎN IAD PENTRU CĂ…NORII, SUNT CA UN MIJLOC DE TRANSPORT PE CER, NORII ALBI! SE DUC, ca să spun așa, cu cuvintele noastre, și se încarcă! Lângă Soare, cad de-acolo, pe nori! Și, FIECARE NOR ESTE TRIMIS DEASUPRA ȚĂRII LUI! CE-I MAI FRUMOS, AM OMIS SĂ SPUN: ÎN SOARE, E RAIUL! ÎN SOARE, E RAIUL! Nu vedeți că, nu ne putem uita, dar să ajungem acolo! Nu ne putem uita la Soare, că atât de răi suntem! Informațiile-astea, eu nu le aveam înainte! M-am trezit eu, nu le puteam spune…n-aveam cum! Pentru că, dacă le spuneam, mi se ”îngroșa” tratamentul. Ziceau: potoliți-l! REPORTERĂ: Dincolo de experiența spirituală, Marius a descoperit și URMĂRI FIZICE ALE ÎNTÂLNIRII SALE, CU DUMNEZEU. Susține că ATINGEREA DIVINĂ, A LĂSAT SEMNE LA PROPRIU PE CORPUL SĂU! O CRUCE (min.16:29 și 16:36)care aparent, nu diferă cu nimic de cicatricele rezultate de pe urma unor operații similare prin care a trecut bărbatul pe care însă, medicii, nu recunosc! Cu atât mai puțin, pot s-o explice…
MARIUS MIULESCU:
21 Dec 2018

Cel mai greu moment din viața mea - accidentul – spun eu…c-a fost dureros! La un an, CE MAI FRUMOS MOMENT DIN VIAȚA MEA = NUNTA! Care, nu credeam vreodată…la încă un an, acum, vorbesc cu tine despre Dumnezeu! E MAI TARE CA NUNTA! E CEVA…AM O BUCURIE, DE NU POT S-O DESCRIU! Am dezlegare de la Dumnezeu, că nu știu cum să mă exprim, CA SĂ VORBESC CE-AM VĂZUT! Până acum, știam numai eu, plângeam numai eu! Mă uitam la picior: plângeam! Dar lumea spune: ”lasă mă că joci fotbal, lasă…” Dar eu nu de asta plângeam…EU PLÂNGEAM CĂ VEDEAM CRUCEA! REPORTERĂ: Care? Arată-mi și mie crucea…ai zis că ai simțit la un moment dat… MARIUS MIULESCU: o căldură, pe partea stângă…Dumnezeu, mi-a zis la sfârșit, mi-a spus:”DOVADA care o să te apere pentru că lumea nu va crede, vei fi hulit, vei fi…” dar, poate să mă și bată lumea că nu asta contează! Să nu zică urăt de Biserică sau de Dumnezeu…pentru că, tot ei vor avea de suferit, nu eu! Eu, că iau două-trei palme sau un pumn în cap, nu asta-i durerea! Durerea, e după aia! La sfârșit, Dumnezeu…eu așa cred pentru că E REAL, TOT! A FOST DUMNEZEU! Că, asemenea cuvinte și așa…nu le poate spune decât Dumnezeu. DUMNEZEU, mi-a spus: ”DOVADA FAPTULUI CĂ AI FOST LA MINE…” cum ar veni vorba…și-a pus ștampila! Zice: ”Uite, dar vei fi hulit, vei fi…” Mai departe, mi-a pus pe piciorul stâng, unde am avut accidentul, O CRUCE! (min.19:15, 19:24 unde se vede mai clar…) Aici! REPORTERĂ: Interesant…deci, este o cicatrice sub formă de cruce. Dacă tu ai arătat-o la cineva, ce ți-au spus? Oamenii, ce-au zis?
MARIUS MIULESCU:
21 Dec 2018

Că e semnul de la tijă, c-am avut tijă…că mi-au scos-o și e de la operație…și am tăcut, în momentul ăla, am tăcut! Eu am arătat asta, că nu puteam să țin! Mă lăudam și eu…dar mă lăudam cu Dumnezeu! Și lumea spunea: ”pleacă mă, că…”, dar lumea nu știe visul! Că n-am spus! ASTA, CE SPUN EU ACUM ÎN FAȚA CAMERELOR, N-AM SPUS NICI LA PREOT, LA NIMENI! Pentru că am văzut că nu te crede absolut nimeni! Indiferent…că-i Biserică, că-i om…păcătos, nu te crede! Zice că aiurezi! DUMNEZEU ESTE MILA ÎNTRUCHIPATĂ! Numai faptul…cum aud de la cineva…să facă minuni…hmm…MINUNI? ÎN FIECARE ZI! Faptul că ne trezim dimineața noi, la cât de răi suntem…și la cât de departe de Dumnezeu și de Biserică suntem…E MINUNE că ne trezim dimineața! SPITALELE? Ca o glumă….PENTRU DIAVOLI, PENTRU DRACI…E MALL-UL! Cum e pentru noi, mall-ul! E PLIN SPITALUL DE DRACI! ”HAI SĂ MERGEM ȘI NOI PE CORIDOR, SĂ VEDEM PE CINE LUĂM, SĂ VEDEM CU CE NE ”ÎMBRĂCĂM”…ADICĂ SĂ SE ÎMBRACE CU UN TRUP!” Acela, spitalul – e mall-ul pentru ei! Asta înseamnă! DRACII, CÂND AUD O SALVARE CARE URUIE ȘI FACE CA TOATE ALEA…MĂ UIT = MII DE DRACI SUNT PE SALVAREA AIA! CARE SĂ-L IA! Ferească Dumnezeu! OPRIȚI-VĂ oameni buni CU SĂPATU-N PĂMÂNT! Păi, noi ne ducem la el? Săpăm să ne ducem la el?! D-aia ne atrage cu fel de fel de bunătăți…cu diamante, cu mine de diamante, cu aur, cu petrol…CA SĂ-L SCOATEM DE-ACOLO! (arată la intrarea într-o mină românească, ”urarea”: NOROC BUN!) Dar lumea NU ȘTIE! Nu înțelege, în primul rând că nu mă crede! SOȚIA: La un moment dat, m-am dus cu el la doctor. Am zis: măi, analizele ți-au ieșit perfecte. Doctorul a spus că-i bine. Mi-a zis: ” bucură-te că este așa pentru că sunt oameni care după un asemenea lucru, cad în depresii urâte! Sunt oameni care cred cu adevărat în puterea lui Dumnezeu. ” Eu, am uitat să vă spun un lucru:
DUPă CE AM IEșIT
21 Dec 2018

din spital și m-am dus la doctori să le mulțumesc, mi-au spus așa: ”dacă ar fi CUIVA să-i mulțumești, nu suntem noi! Este Dumnezeu! Acolo ar fi singurul loc unde să te duci să mulțumești. Din punct de vedere medical, noi am făcut tot ce se poate. Dar faptul că el a deschis ochii, e numai de la Dumnezeu. ” REPORTERĂ: Marius, vreau să te întreb: ce-ți mai dorești în viață? Și dacă ai de transmis un mesaj….simplu! Pentru cei care se uită acum. MARIUS MIULESCU: Îmi doresc să audă lumea, toată lumea, toată suflarea de pe pământul acesta, că L-AM VĂZUT PE DUMNEZEU! CĂ EXISTĂ DUMNEZEU! EXISTĂ DUMNEZEU, CUM NE UITĂM NOI, UNUL LA ALTUL…să nu spună că, noi nu ne-am născut din viermi sau mormoloci…EXISTĂ DUMNEZEU! SĂ ÎNVEȚE LUMEA MĂCAR SĂ SE ÎNCHINE…ATÂT! REPORTERĂ: Te cam iau fiorii…continuăm povestea lui Marius, iar după publicitate să vedem ce-a vrut să spună ”măcare să învățăm cum să ne închinăm…”. Dumnezeu i-a lăsat sub formă de Cruce, o urmă, pe picior și că tot Dumnezeu, i-a arătat Raiul și Iadul. MARIUS MIULESCU: Eu, acum, lumea râde…dar nu mă interesează că râde! Am doi ani de la accident și eu mă consider un copil…noi, oricum! Până murim, tot copii suntem. Rădem de câte unul zicând că a dat în mintea copilului! ASTA VREA DUMNEZEU! ASTA VREA DUMNEZEU = SĂ FII COPIL, PÂNĂ MORI! REPORTERĂ: Am văzut că ai în casă, tot felul de icoane. Când ai început să-ți umpli casa de icoane? MARIUS MIULESCU: În momentul în care am realizat CĂ TRĂISC, ca să zic așa…când am realizat că sunt AICI și ce minune a făcut cu mine, Dumnezeu…
REPORTERĂ:
21 Dec 2018

Ce înseamnă icoanele pentru tine și vreau să-mi spui dacă ai o icoană preferată. MARIUS MIULESCU: Acolo e icoana mea preferată (Maica Domnului cu Pruncul…), vedeți? Inclusiv perna cu care dorm în brațe (arată scene biblice…Nașterea Lui în iesle…), ca să dorm cu Dumnezeu în brațe. REPORTERĂ: De ce icoana aia, este icoana ta preferată? MARIUS MIULESCU: Uitați-vă aici, că lumea nu știe…Măicuța Domnului, l-a născut pe Domnu Iisus…noi, oamenii…l-am vândut pentru niște monezi și a ajuns pe cruce! Sunt explicații la fiecare icoană…deci, d-asta o iubesc! Noi, nu L-am vrut, am refuzat binele…și, mai mult de-atât, steaua asta (arată una din stelele care sunt pe umerii Maicii Domnului, mai precis pe umărul stâng…) e o floare, o să zică lumea! E crucea, cea mai adevărată! Crucea cu opt colțuri…oricum a-i privi-o, de oriunde a-i privi-o, e o cruce! (Bine, el nu realizează dpdv teologic-dogmatic ce înseamnă cele 3 stele (flori): două de pe umerii Maicii Domnului, una pe veșmânt. Înseamnă că a fost și a rămas fecioară înainte de naștere, în timpul nașterii și după naștere). Zice mai departe: mor când văd lumea în Biserică că face niște X-uri pe fața pieptului lor. Voi habar nu aveți, voi, în momentul acela goniți/gonești pe îngerul tău păzitor! Ce sunt astea? Sau ” în aer…” făcută crucea…trebuie să împreuni cele trei degete strâns, care înseamnă Sf.Treime (și arată cum trebuie să te închini cum trebuie… ceea ce n-a spus: cele două degete care le strângi în podul palmei – inelarul și degetul mic – îi reprezintă pe Adam și Eva)” Sfârșit.
PREOTUL:
21 Dec 2018

i se părea că e un sfânt…cum zic majoritatea: ” Dar ce domnule, am omorât eu, pe cineva? ” MARIUS MIULESCU: Da! Cu toate că eu, sunt unul care a încălcat toate poruncile…le-am făcut PRAF! TOATE, inclusiv OMOR…la AVORT, eu am fost de acord cu el. Adică, e mai rău ca o crimă! Pentru că n-a văzut lumina! Pruncul ăla de-acolo, urlă și zbiară cerând MOARTE că n-a văzut și el lumina! PREOTUL: Da, cere moarte asupra acelora care l-au ucis (aici intră mama care a fost de acord, tatăl care n-a vrut pruncul, medicul care a făcut avortul și toți cei care au sfătuit spre avort…) MARIUS MIULESCU: iar eu mă întrebam: ce e rău? În momentul ăla, în capul meu, mi-a și dat răspunsul, m-a fulgerat în cap: ”nu fumezi, nu bei…toată lista pe care am făcut-o eu…BĂ! PĂI PE CÂT E PLĂCEREA MAI MARE PE PĂMÂNTUL ĂSTA, ATÂT DE MARE E DUREREA LA JUDECATA LUI DUMNEZEU! ” Atenție mare, că cea mai mare plăcere este dintr-un bărbat și o femeie în intimitate! Ferească Dumnezeu! Cine nu poate plăti pe lumea asta…LA DURERI cu el! NU să venim la Biserică ca milogii: dă-mi! Dă-mi aia, dă-mi aia…cu listă! Ce-nseamnă asta? Dacă nu te-ar vrea și nu te-ar iubi…dimineața, ți-ar umple salteaua cu bani! Ce-nseamnă niște hârtie? E hărtie igienică! La final, hârti igienică ajunge la….nu? Dacă nu te-ar vrea și nu te-ar plăcea Dumnezeu, ți-ar da bani! Cu un milion de eruo sau cât intră într-o plapumă, te-ar pierde! Că ai începe să-ți iei una, alta, chiar să și faci rău, ai mai face și milostenie…. Și eu aveam patima asta ( a plăcerii..) cu o fată, cu o…de-ale tinereții, infecții de-ale noastre! Ușor, ușor, m-am apropiat de mânăstirea Lainici. Și acolo, era o icoană cu Maica Domnului (Grabnic ascultătoare)…te ia frigul! E cât tine!
A AUZIT Că,
21 Dec 2018

pentru a fi auzit de Dumnezeu, trebuie să pui pomelnice. Acolo, nu știa cum se face un pomelnic pentru 40 de zile. A întrebat pe cineva, de la lumânări și a făcut pomelnicul. În scris, a cerut 3 lucruri, 3 dorințe: 1. Doamne, scapă-mă și pe mine, de leasing; 2. Doamne, scapă-mă și pe mine de patima desfrâului, curviei; 3. Ce mai am nevoie? De o casă! Acum o dădeam în milă…Doamne, dacă vrei, poți să-mi dai o casă! Că așa ai spus: ”cere și ți se va da!” Amin. După ce am dat pomelnicul, am văzut Icoana Maicii Domnului și m-a podidit plânsul…un gând mi-a zis: du-te și spală-te pe ochi, să nu te vadă cineva ”așa” și pleacă. Am plecat, ne-știind rânduiala, că se roagă cineva…au trecut 40 de zile, eu mă afundam, mai rău. Trecuseră 40 de zile, iar Dumnezeu trebuia să vină să împlinească, ceea ce-am cerut! La 40 de zile, cu mașina mea, pe drum...MAARE ACCIDENT! M-AM FĂCUT PRAF! Adică, Dumnezeu a îngăduit pentru că, ACCIDENTUL ĂSTA, MI-A DAT TOT: 1.MAȘINA PE CARE AM AVUT-O S-A FĂCUT PRAF...AȘA AM SCĂPAT DE LEASING! Ca să vedeți că nici nu știți ce cerem, nici nu știu să vorbim, nu știm nimic! 2. De patima desfrâului nici nu se mai pune/a problema. Am avut niște dureri, de n-am crezut că corpul meu le poate suporta! 3. Casa...
PREOTUL:
21 Dec 2018

Vă dați seama că șoferul ăla al tirului care a făcut accidentul, distrugându-i numai cabina dubiței lui Marius, celălalte: cablurile, i-pad-rile, laptop-rile n-au pățit nimic...dar șoferul plătește despăgubirile. D-aia iubesc eu accidentul ăsta....nu puteam să ”plătesc” altfel, decât prin durere: Dumnezeu IARTĂ prin durere! E GREA, ORICE PATIMĂ E GREA: ȚIGARA SAU ALCOOLUL...e foarte greu! O să zică unii: ce mă? Fumez o țigară, ce fac?! PREOTUL: DIN CE VĂ SPUNE ACUMA, VĂ SPUNE DIN CEEA CE-A VĂZUT JOS...adică la Iad. MARIUS MIULESCU: păi, țigara, cum o ținem? Cum ne închinăm? Cu aceeași mână ne închinăm...vă rog din inimă: închinați-vă cât mai aveți mâini...dacă vreți să faceți o cruce cu limba în cerul gurii strâmbând-o, nu puteți! Corpul ȘTIE de Dumnezeu! PREOTUL: Frate! Spune-ne ce-ai simțit și ce-ai văzut imediat, după accident... MARIUS MIULESCU: După accident, m-am trezit UNDEVA, unde vă văd exact cum vă văd pe voi: O LUME, CEVA MIRIFIC! Ceva frumos, de nu se poate spune în cuvinte! Și eu am zis: aoleou, AICI-A E! Să mă duc și eu...dar, unde să te duci? Nu erau îngeri, nu era Judecată, nu era nimica! Nu știam pe unde s-o iau! Nu știam, nu puteam să fac măcar un pas! PREOTUL: Era ca un Rai, acolo....
MARIUS MIULESCU:
21 Dec 2018

Mă uitam pe unde s-o iau, nu mă ținea nimeni, nu știam de ce nu pot să fac 3 m mai încolo...ÎMI DĂDUSE LACRIMILE DE ATÂTA FRUMUSEȚE dar și DE OFTICĂ că nu puteam să merg acolo! Zic: mai rău îmi face! Eu, sportiv, cu mers pe munte și să nu pot să fac 3 m mai încolo....uitându-mă disperat pe unde s-o iau, ÎN SPATELE MEU, O LUMINĂ! Ceva, un nor, nu pot să explic...mă întorc cu spatele la Dvs., adică la frumusețile-alea, la ”Raiul” ăla și mă întorc cu spatele! Când am văzut, zic: Doamneee, Dumnezeuleeee! Fără să știu ce spun...în momentul în care am spus cuvântul ”Doamne, Dumnezeule...”, TOATĂ VRAJA, TOT CEEA CE ERA/FUSESE FRUMOS, A DISPĂRUT! ĂLA ERA IADUL! ÎMI FĂCUSE IMAGINEA FRUMOASĂ, CA SĂ MĂ DUC! PREOTUL: LA IAD, ÎNTOTDEAUNA SE INTRĂ FĂRĂ JUDECATĂ! MARIUS MIULESCU: Cine eram eu? UN NENOROCIT! Ce să caut eu la Rai? Adică, intram pe ocolite? Să credem că, icoana cu Mântuitorul, este EL pentru că imaginea Lui, era ca în icoane! PREOTUL: Este un canon care spune că, dacă te vei duce din lumea asta și-L vei vedea pe Mântuitorul ALTFEL decât cum era/este în sfintele icoane, N-AI AJUNS UNDE TREBUIA, AI AJUNS ÎN IAD! Iar el, L-a văzut ca-n sfintele icoane...
MARIUS MIULESCU:
21 Dec 2018

Nu știu, nu-mi foloseam buzele ca acum, cred că comunicam MENTAL, nu știu cum! Dumnezeu, uitându-se la mine, mi-a făcut din cap, așa...ușor într-o parte (arată ca în fața cuiva care, fiind greu de cap, n-ai ce-i face)....CE SĂ FAC CU TINE? Unde era să te DUCI...în acel moment, mi-a fost teamă să-mi iau ochii de la El...ȘTIAM că, dacă îți iei ochii, numai o dată în viață Îl vezi! Cu frică, zic: hai că mă întorc! TOT CE FUSESE FRUMOS, SE TRANSFORMASE ÎN IAD! EU ERAM LA PORȚILE IADULUI! ȘI, DE LA NORUL PE CARE ERA MÂNTUITORUL, A PLECAT DE LA EL SPRE MINE TOT UN NORIȘOR...CEVA CE M-A ÎNFĂȘURAT! PREOTUL: Nu se zice că va veni pe norii Cerului Mântuitorul, la judecată? Așa L-a văzut, pe un fel de nor... MARIUS MIULESCU: Așa! M-a înfășurat și pe mine ca un fuior O FORȚĂ, CEVA...M-A ÎMBRĂCAT ȘI M-A DUS TOATE ACESTE 15 ZILE... PREOTUL: Cu PUTEREA LUI DUMNEZEU, unde? MARIUS MIULESCU: LA IAD! ȘI AM VĂZUT TOATE SCÂRBELE ȘI NENOROCIRILE PE CARE EU LE CREDEAM CĂ-S BUNE! EU VEDEAM SILUETE DE OAMENI, NU FEȚE DE OAMENI! PREOTUL: ACOLO, nu-și văd fețele în Iad...
MARIUS MIULESCU:
21 Dec 2018

Eu mă miram într-un fel și spuneam: nu mă tem, că eram cu îngerul.... PREOTUL: Nu-i era frică pentru că îngerul îl însoțea! MARIUS MIULESCU: ÎNGERII...e frumos să credem, dar n-au aripi! Să spun drept...nu e pasăre, ca să zboare, DAR ARE PUTEREA MINȚII DE ZBOARĂ, NU EXISTĂ! PREOTUL: zborul interior! Deci, îl însoțea și îngerul păzitor...tot timpul în astea 15 zile? MARIUS MIULESCU: Tot timpul, în astea 15 zile, AM VĂZUT TOATE SCÂRBELE, CEEA CE APRECIAM EU, ÎN LUMEA ASTA! Ce-am apreciat? Femeia! Asta vedeam, adică...curvia cu ea și mi-a arătat: nevasta mea, după 15 zile, deja se vorbea ca să-mi doneze organele...o puneau în temă! S-a dus repede la Biserică și a dat un Acatist: ”Doamne, îmi donez eu organele...ficat sau altceva! ” Ea, fără să știe ce vorbește, ce face...pentru că, Dumnezeu, când aude...nu face rău, nici la diavol, îl bate cu armele lui! FEMEIA, E CEA MAI MARE ARMĂ A LUI SATANA, DAR TOT FEMEIA TE DUCE LA ALTAR, TE FACE PRAF...CÂT DE TARE TE CREZI TU! DAR TOT FEMEIEA, E UNICA DE PE PĂMÂNTUL ĂSTA DE LA NOI CARE, CU RUGĂMINȚI ȘI CU LACRIMI, TE POATE SCOATE DE-ACOLO (adică de la Iad).
PREOTUL:
21 Dec 2018

Cel mai bun exemplu, e Maica Domnului... Frate, în aste 15 zile erai în Iad, dar totuși auzeai CEVA...singurul lucru pe care l-a auzit din lumea asta în timp ce era la Iad dar însoțit de îngerul lui Dumnezeu și acoperit de Har, ce-a fost? Glasul unui... MARIUS MIULESCU: Am auzit...glasul unui preot! Când intri într-un spital, e câte-un preot! PREOTUL: Preotul de la Terapie Intensivă care și el, era bolnav, acolo...preotul ȘTEFAN! MARIUS MIULESCU: Îl auzeam pe preotul care venea la patul meu și mă miruia, spunându-mi: Liviuț, fă-te bine! Luptă! Tu plătești pentru păcatele tale! Și i-a spus și ceva ce va urma, după ce va ieși din comă... PREOTUL: El ( preotul) vorbea cu sufletul lui Marius, până la Iad... MARIUS MIULESCU: Și am văzut (cu ochii minții, ai sufletului...) cum, preotul Ștefan, la care le spunea ”aprindeți-le lumânarea”, nu mai trăiau, mureau! A fost momentul în care am deschis ochii...nevasta, era tocmai la Cernica, în cea de-a 15 zi în care a dat Acatistul.... PREOTUL: dar să revenim asupra preotului...el, după ce și-a revenit și a ajuns acasă, a întrebat: ”Cine îmi spunea mie, Liviuț?” El auzise până la Iad că cineva îi zice așa...în rest, nu auzea nimic, nici măcar rudele!
MARIUS MIULESCU:
21 Dec 2018

Nevasta mi-a zis: Preotul Ștefan te miruia și-ți spunea Liviuț! El zicea că o să te faci bine...zic: du-mă la el! Sun la Baltazar, și mă duc (după 3 luni după ce ieșisem din spital). Preotul era în comă, la Terapie Intensivă și m-am dus la pat, la el: am pus mâna pe piciorul lui și i-am spus: ”Părinte, să nu faci lucrul ăsta!” În momentul în care am început să vorbesc, aparatele au început s-o ia razna, să piuie! În colțul ochiului lui, a început să curgă o lacrimă! M-au dat la o parte, pentru că o luaseră razna aparatele....după aia, am plecat, cu părere de rău! Până am ajuns acasă, mi-au dat telefon că s-a stins...e ca și cum m-ar fi așteptat să vin la el... PREOTUL: Ce-a făcut viitoarea ta soție, la 15 zile când a pus acatistul la Cernica? MARIUS MIULESCU: Primise un telefon că m-am trezit și că am făcut niște ochi mari cu care o caut! Dar la mine a fost că, din Iad, de pe norul ăla, m-a obligat să intru iar în trup și nu mai voiam! Era într-o Vineri...când m-a adus din nou în corpul meu și nu voiam pentru că mi-era scârbă...
PREOTUL:
21 Dec 2018

de cine ți-era scârbă? MARIUS MIULESCU: De mine! Știam unde am fost și cât de rău era....eu dădeam înapoi! Trebuie să avem grijă și de corpul nostru...trebuie ca măcar lui Dumnezeu să-i placă casa în care a locuit Darul Lui (adică sufletul...). Corpul nostru să-l îngrijim, pentru că moartea, cum te-a prins moartea, AȘA TE DUCI DINCOLO: ÎN CURVIE/PREA-CURVIE, CU ȚIGARA... În momentul în care m-am trezit din nou ÎN TRUP, m-au luat niște dureri, de n-am știut ce se întâmplă! Voiam norul înapoi, să mă ducă de-aici: ochii mari îi făcusem pentru că umblau medicii în mine, cu tuburi, cu aparate și mă durea îngrozitor! De când ne naștem, o ducem numai din păcate în păcate...dar Dumnezeu, nu ne pedepsește că le facem, ci pentru că nu ne-am pocăit de ele...eu, mă aflu aici, în numele preotului Ștefan. Vreau să dau un semnal de alarmă pentru că vom da răspuns la Judecată pentru toate și pentru tot ce-am iubit pe lumea asta mai mult ca pe Dumnezeu! (”Iubește pe Dumnezeu din toată inima ta, din toată puterea ta, iar pe aproapele tău, ca pe tine însuți...” deci, nu mai mult ca pe Dumnezeu.)Nu luăm nimic, decât sacul cu păcate... Viața e Darul Lui Dumnezeu pentru noi. Noi, ce facem toată viața noastră, e ”darul” nostru, pentru Dumnezeu. În momentul în care se face o milostenie, o pomană...nu mănâncă morții! Dar, ce se întâmplă atunci? Toți morții (care sunt în Iad...) în momentul în care cineva face și dă de pomană pentru/în numele lor, SUNT OPRIȚI DE A MAI MÂNCA TOATE SPURCĂCIUNILE PĂMÂNTULUI că, ferească Dumnezeu....POSTUL (miercuri, vineri...), dacă nu am ținut măcar astea două zile, Miercuri când Iisus Hristos a fost vândut și Vineri când a fost răstignit, vom mânca toate spurcăciunile pământului! Dar ei (cei de pe lumea cealaltă...), prin pomenile-astea, sunt opriți, nu li se mai dă nimic spurcat!
FEREASCă DUMNEZEU:
21 Dec 2018

cercei, piercinguri, găuri, și altele...nu vor fi zale de metal, că nu rezistă nimic în Iad, VOR FI ZALE DE FOC! Astea, toate...din nas, urechi și din alte părți, fel de fel....astea sunt ca și cum Îl corectăm pe Dumnezeu! Doamne, nu așa, uite cum vrem noi....mai roșu, mai mare! PREOTUL: Rujul, machiajul....sânii la femei.... MARIUS MIULESCU: Sunt femei ! Bărbatul trebuie să se atingă de ei, cu sfială, pentru că sunt masa pruncului. PREOTUL: Vrea să spună că sânul femeii, nu e pentru desfrânare! E pentru alăptat copiii.... MARIUS MIULESCU: unghiile, ferească Dumnezeu! Nu le faceți în fel și fel! Adică roșii, verzi...nu veți putea lua nimic! Rujul...veți fi mute! Nu este nevoie să vorbești, dar nu veți putea să vă cereți iertare! PREOTUL: Dumnezeu, BATE PE CINEVA? MARIUS MIULESCU: Niciodată! Dumnezeu, ca să îți ispășești păcatele AICI, își i-a o secundă ochii de la tine, cum a fost și cu mine, cu accidentul...că, dacă l-ar lăsa pe satana să facă ce vrea el, ne-ar da foc! PREOTUL: Știți ce spunea Sf.Serafim de Sarov: cel mai mic dintre draci, cu unghia de la degetul mic, poate distruge pământul într-o clipită! MARIUS MIULESCU: Ei, nu au putere...noi le dăm putere, prin nenorocirea noastră! Prin ceea ce facem noi, le dăm putere... Dumnezeu, își ia ochii numai puțin, iar pe diavol, îl bate apoi, cu armele lui. După aia (adică după necaz...), tot la Dumnezeu vii!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray