2020-07-07 15:09

UPDATE. TRAGEDIE în Prahova: o familie cu patru copii a fost luată de VIITURĂ

 |  18:43
UPDATE. TRAGEDIE în Prahova: o familie cu patru copii a fost luată de VIITURĂ

Tragedie în comuna Jugureni din județul Prahova. Patru copii, dintre care cel mai mic de doar nouă luni, iar cel mai mare în vârstă de şase ani, au fost luaţi de viitură. Căderea uriașă de ploi într-un interval de o oră a ridicat apele Cricovului Sărat la o cotă neatinsă vreodată, vineri, între orele 15.00 și 16.00.

UPDATE: O fetiță de 3 ani a murit, vineri, fiind vorba de unul dintre cei patru copii luați de viitură în localitatea Sângeru, din județul Prahova.

”Pârâul, pe care îl treceai cu pasul, a devenit imediat o Dunăre, declară pentru AMPress, primarul Gheorghe Radu. O casă în care locuiau soțul de 26 de ani, soția de 22 de ani și cei patru copii ai lor, doi băieți și două fete, cel mai mare de șase ani, cea mai mică de șase luni, a fost luată cu totul de ape. Soția a fost salvată de noi la un kilometru mai jos, unde se agățase de o rădăcină din malul unei grădini, dar copiii, toți adunați pe o saltea, n-au mai putut fi găsiți. Pompierii îi caută, dar sunt șanse minime de a mai găsi pe cineva în viață” a declarat primarul comunei.

Tatăl copiilor își plânge disperarea, iar mama a fost luată de un echipaj SMURD și dusă la spital.

Din casa nefericitei familii nu a rămas decât temelia.

30 de pompieri fac acum eforturi pentru a da de urma celor mici. Pompierii au reuşit să găsească o fetiţă în vârstă de 3 ani. Se fac manevre de resuscitare. 

În Lapoş sunt mai multe gospodării distruse de viitură, maşini luate de ape, dar şi un drum comunal blocat de aluviui. Circulaţia este blocată parţial şi pe mai multe drumuri din zona Albeşti-Valea Călugărească şi Mizil. Şi pe Valea Prahovei a plouat torenţial. Opt maşini care au fost prinse în trafic în Sinaia (zona Cumpătu) sunt blocate pe drum din cauza viiturilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz