2020-07-08 01:44

Tragedie în Prahova. O GRAVIDĂ în luna a noua a fost găsită DECEDATĂ

 |  15:38
Tragedie în Prahova. O GRAVIDĂ în luna a noua a fost găsită DECEDATĂ

O femeie în vârstă de 28 de ani din localitatea Ariceştii Rahtivani, însărcinată în luna a noua, a fost găsită decedată în locuinţa sa, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, care a deschis în acest caz un dosar penal.

"La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare, ocazie cu care s-a constatat că o tânără în vârstă de 28 de ani, care prezenta urme vizibile de sarcină, a fost declarată decedată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Prahova. Trupul neînsufleţit al persoanei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost deschis un dosar penal în care, la acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a afirmat inspectorul de Poliţie, Oana Bunghez.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova au declarat pentru Agerpres că gravida a fost găsită în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare care au durat o oră nu au dat din păcate rezultate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz