2019-10-16 15:05

TRAGEDIE într-un bloc din Baia Mare: Trei VECINI au fost UCIȘI cu sânge rece

 |  18:29
TRAGEDIE într-un bloc din Baia Mare: Trei VECINI au fost UCIȘI cu sânge rece

Trei oameni au fost ucişi, luni, în Baia Mare, în două apartamente aflate la mică distanţă unul de celălalt. Oamenii legii încearcă să afle dacă există legături între cele două cazuri.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că în primul dintre cazuri au fost sesizaţi că într-un apartament situat pe strada Gării, din Baia Mare au fost găsite 2 persoane decedate, un bărbat şi o femeie, cu urme de violenţă. Cea care i-a găsit pe ce doi este mama bărbatului, care a declarat că pe femeie nu o cunoaşte.

Se pare că bărbatul era cunoscut ca şi consumator de băuturi alcoolice.

În al doilea caz, o tânără a sunat la 112 pentru a anunţa că şi-a găsit ambii părinţi in stare de inconştienţă, in apartamentul lor de pe strada Petru Dulfu, din Baia Mare.

Echipe de cercetare sunt la faţa locului. Medicii au constatat că bărbatul este decedat, acesta având urme de violenţă, iar soţia acestuia, care lucra la Primărie, a fost transportată si internată ăn stare gravă la spital.

Oamenii legii fac verificări pentru a stabili dacă există legătură între cele două cazuri, dat fiind faptul că distanţa dintre cele două locuinţe este mică.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că decesele au survenit în două cartiere diferite din Baia Mare.

„Procurorii anchetează, luni, două cazuri care au avut loc în Baia Mare pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Într-un cartier au fost descoperite într-un apartament închis două persoane, bărbat şi femeie, înjunghiate şi decedate. Se presupune că decesul ar fi intervenit în urmă cu ceva timp. De asemenea, într-un alt cartier într-un apartament au fost descoperite alte două persoane, soţ şi soţie, soţul fiind mort, cu urme de violenţă, iar soţia, cu urme de violenţă, în stare foarte gravă, este internată la spital”, a spus Gabor. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray