2019-10-23 19:31

UPDATE. TRAGEDIE LA NADLAC. Cinci persoane au murit, iar alte 15 au fost rănite într-un accident în care a fost implicat un autocar românesc

 |  10:26
UPDATE. TRAGEDIE LA NADLAC. Cinci persoane au murit, iar alte 15 au fost rănite într-un accident în care a fost implicat un autocar românesc

Cel puţin cinci persoane dintr-un autocar românesc au murit, iar zece au fost rănite, miercuri dimineaţă, în urma unui accident în lanţ produs pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de Nădlac, la graniţa cu România. Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad intervenind la faţa locului.

UPDATE 11.53 Bilanţul victimelor accidentului produs, miercuri dimineaţă, în Ungaria, în care a fost implicat şi un autocar românesc, a ajuns la cinci persoane decedate şi 12 rănite, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU). Potrivit reprezentanţilor DSU, 39 de persoane au fost implicate în accidentul produs la aproximativ doi kilometri de graniţa cu România.

UPDATE 11.02 Ministerul Afacerilor Externe precizează că până în acest moment Poliţia ungară nu a furnizat informaţii privind cetăţenia victimelor accidentului în lanţ produs pe pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, în apropiere de intrarea în România.

UPDATE 10.35 Una dintre persoanele decedate în accidentul produs, miercuri dimineaţă, pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, era pasager în autocarul românesc, în timp ce ceilalţi trei morţi au fost găsiţi în autovehiculele implicate în accidentul în lanţ, cel puţin 15 răniţi fiind preluaţi de ambulanţe şi duşi la spitalul din Szeged.

UPDATE 10.29 Directorul Serviciului de Ambulanţă Arad, Mircea Merea a precizat că ultimele informaţii arată că patru persoane au murit în urma accidentului. "Sunt 15 victime, trei fiind încarcerate", a spus directorul Ambulanţei Arad.

Conform purtătorului de cuvânt la ISU Arad, George Pleşca, un autocar înmatriculat în România, care circula pe ruta Hamburg - Bucureşti, a fost implicat într-un accident în lanţ pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de Vama Nădlac II.

În accident au fost implicate mai multe autovehicule, precum camioane, microbuze şi autoturisme. Potrivit sursei citate, patru pasageri au fost declaraţi morţi, până la ora transmiterii acestei ştiri, iar zece au fost răniţi.

În baza unui acord de colaborare transfrontalieră, autorităţile ungare au solicitat sprijin la Arad, iar ISU a trimis un echipaj SMURD de terapie intensivă, două echipaje SMURD de prim-ajutor, în timp ce Serviciul Judeţean de Ambulanţă a trimis patru ambulanţe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray