2020-01-24 13:54

TRAGEDIE la Satu Mare: Un elev de 15 ani a căzut de pe balustrada școlii

 |  17:02
TRAGEDIE la Satu Mare: Un elev de 15 ani a căzut de pe balustrada școlii

Un băiat de 15 ani este în stare critică după ce a căzut de pe o balustradă la Şcoala Gimnazială din Odoreu. Copilul era cunoscut drept consumator de etnobotanice şi e posibil să se fi aflat sub influenţa lor şi în momentul accidentului.

Elevul se afla într-o pauză când, pe holul școlii, s-a urcat pe balustrada scărilor, a alunecat și a căzut de la etajul doi.

Martori la incident au fost și alți copii din școală. Un profesor a fost cel  care a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Victima a rămas inconștientă în urma căzăturii și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe. Din cauza traumatismelor garve, victima a fost transportată cu un elicopter SMURD la un spital de la Cluj-Napoca, starea lui fiind stabilă în acest moment.

Reprezentanţii ISJ Satu Mare au precizat că elevul era cunoscut ca având grave probleme de comportament în şcoală şi în afara ei. Mai mult, potrivit unor surse, acesta  era cunoscut drept consumator de etnobotanice şi e posibil să se fi aflat sub influenţa lor şi în momentul accidentului.

Atât poliţia cât şi inspectoratul şcolar au deschis o anchetă. Un incident similar a avut loc la începutul lunii la o școală din Bistrița-Năsăud. Acolo un copil de 13 ani a picat în gol. Și atunci elevii se aflau în pauză, băiatul s-a urcat pe balustrada scărilor, iar într-o clipă de neatenție s-a prăbușit de la etajul al doilea al clădirii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine