2020-08-04 23:47

UPDATE: Un polițist a fost ÎMPUȘCAT mortal în cap în timpul unui FILTRU. Cine e UCIGAȘUL

 |  16:35
UPDATE: Un polițist a fost ÎMPUȘCAT mortal în cap în timpul unui FILTRU. Cine e UCIGAȘUL

Un polițist a fost împușcat în cap în timpul unui filtru, în județul Timiș, informează B1 TV. Incidentul a avut loc duminică după-amiază. Deși echipele de prim ajutor au încercat resuscitarea sa, polițistul a murit. Poliția este în căutarea ucigașului polițistului.

UPDATE: Bărbatul care a împuşcat duminică, 2 iunie, un poliţist în localitatea timişeană Izvin a fost dat în urmărire generală.

UPDATE: Un polițist a fost ÎMPUȘCAT mortal în cap în timpul unui FILTRU. Cine e UCIGAȘUL
zoom

Suspectul principal al crimei din Timiş se numeşte Ionel Marcel Lepa, în vârstă de 48 de ani, cu domiciliul în Lugoj. Era dat în urmărire internaţională şi căutat pentru executarea unei pedepse cu închisoarea pentru tâlhărie.

Conform descrierii Poliţiei, acesta are 1,85 metri înălţime, frunte lată, nasul drept, ochi căprui, gura mică, bărbie ascuţită, ten deschis, păr şaten, sprâncene arcuite şi o corpolenţă atletică.

Cei care îl văd sunt rugaţi să sune la numărul de urgenţă 112 şi să păstreze distanţa, suspectul fiind înarmat şi foarte periculos.

Știrea inițială

Totul s-a întâmplat la Recaș, în timpul unui filtru rutier. Cel care l-a împușcat pe bărbat nu a fost încă prins de polițiști. 

Evenimentul deosebit de grav a avut loc pe un drum de pe raza localităţii timişene Izvin. Poliţistul se afla în trafic împreună cu un coleg. Cei doi aveau în consemn o maşină, au organizat un filtru şi au observat autoturismul apropiindu-se, relatează Opinia Timişoarei.

Potrivit primelor informaţii, cei doi poliţişti au încercat să-l tragă pe sofer pe dreapta, însă acesta, în loc să oprească, a accelerat, iar din autoturism s-ar fi tras cel puţin un foc de armă, care l-a nimerit pe unul dintre agenţi în zona pieptului. Şi al doilea poliţist din echipaj a fost rănit la un picior. Colegul poliţistului a chemat Ambulanţa de urgenţă, iar medicii l-au preluat pe bărbatul rănit în stop cardio-respirator.

Doctorii l-au resuscitat minute în şir, dar au fost nevoiţi să declare decesul, în cele din urmă. Poliţistul mort avea 43 de ani şi lucra la postul din localitatea timişeană Recaş.

Potrivit unor surse, cel care ar fi tras focul de armă este un individ dat în urmărire internaţională pe care poliţiştii încercau să-l captureze. Acesta ar fi fugit în cele din urmă pe jos şi încearcă să se ascundă. Zeci de mascaţi au fost mobilizaţi pe raza localităţii Izvin pentru a-l captura pe atacator. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-02Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
02 Iun 2019

au mai scris si alte ziare subiectul...a tras mai multe gloante nu numai unul //politistul impuscat a murit de la doua gloante in zona gatului.Chiar sunt curios din ce tara provine personajul fugar si de ce era cautat
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz