2020-06-03 13:36

Tragedie pe calea ferată la Iași: o persoană a murit și altele sunt rănite

 |  08:13
Tragedie pe calea ferată la Iași: o persoană a murit și altele sunt rănite

Un accident feroviar grav a avut loc duminică în zori, în jurul orei 5, în zona Târgului de Cherestea din spatele magazinului Selgros, transmite Ziarul de Iași.

Trenul de pe ruta Iaşi - Tecuci a intrat în plin într-un grup de oameni. Mecanicul spune că aceştia cărau foarte multe bagaje şi că au fost agăţaţi de locomotivă.

Se pare că oamenii loviţi de tren sunt comercianţi care se ocupă cu vânzări la talcioc. Aceştia veneau frecvent la târgul organizat în fiecare duminică, lîngă târgul de cherestea. "Vin în fiecare duminică cu vechituri, foarte dimineaţă. Ca să nu mai înconjoare, ei trec vechea barieră de la piaţa CUG, şi intră în talcioc printr-o spărtură în gard. Sunt bătrâni şi mai fac şi ei un ban", a spus proprietara unei case unde au intrat ambulanţele pentru a prelua rănitul. Cele două victime cărau nişte bagaje voluminoase, cel mai probabil haine vechi, în genţi de rafie. Primul din grupul de oameni care a fost lovit de locomotivă este bărbatul decedat. Acesta a fost agăţat de haine, de partea stîngă a locomotivei, "A mai rămas ceva acolo, o batistă ceva. Eu i-am văzut, am tras semnale dar a fost prea tîrziu. Am trecut peste unul, apoi peste celălalt. Sunt undeva la 300 de metri în spate", a spus mecanicul locomotivei, căutând cu lanterna rămăşiţe omeneşti printre roţile trenului. Pompierii nu au putut vedea iniţial corpurile victimelor din cauza ceţii dense. Bărbatul decedat se afla între şinele de cale ferată, tăiat, iar rănitul pe margine, cel mai probabil fiind aruncat într-o parte de locomotiva trenului regio.

Poliţiştii feroviari au precizat că, din primele informaţii, se pare că victimele sunt o femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani şi un bărbat. Bărbatul a decedat iar femeia a fost resusitată de medici şi transportată în stare critică la Spitalul "Sfântul Spirido", mai scrie Ziare.com.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine