2020-02-21 21:12

Traian Băsescu, audiat din nou la Parchetul General

 |  12:19
Traian Băsescu, audiat din nou la Parchetul General

Traian Băsescu a venit, vineri, la Parchetul General, în dosarul în care este acuzat că ar fi amenințat-o pe senatoarea PSD Gabriela Firea. Fostul preşedinte a afirmat că se simte foarte bine şi nu crede că va fi o zi istorică, potrivit b1.ro.

Procurorii au schimbat încadrarea juridică din şantaj în ameninţare, în dosarul în care Traian Băsescu este urmărit penal.

Traian Băsescu a susţinut că se simte bine și nu crede că aceasta va fi o zi istorică. Fostul preşedinte a fost întâmpinat la sediul Parchetului General de susținători.

Ameninţarea se pedepseşte cu amendă sau cu închisoare de la 3 luni la un an. Procesul a pornit după ce Traian Băsescu, pe vremea când era preşedinte, i-a transmis Gabrielei Firea că într-o zi nu o să-şi mai găsească soţul acasă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-11Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
11 Sep 2015

ASTA E CHIAR PIERDERE DE VREME...IL FREACA CU AIURELILE LUI FIREA IN LOC SA SE LAMUREASCA CUM E CU RETROCEDARILE DIN PERIOADA CAND ERA PRIMAR...CU MOSIA DE LA NANA,CU NUMIRILE DE LA A-N-R-P,CUMETRIA CU PRINTUL P(A)ULICA SI RETROCEDARILE DUBIOASE CU TAL SILBERSTEIN SI TRUICA,FIRMA RECIPLIA SRL,TOT FELUL DE AFACERI DUBIOASE CU TZYGANII DIN CLANURILE BERCEA...A AMENINTAT-O PE FIREA...MARE SMEKERIE CE SA SPUN....DE AIA N-A MAI DORMIT AIA NOAPTEA SI A CROSETAT FLANELE LU PANDELE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine