2020-02-18 21:42

Traian Băsescu PIERDE un proces important în instanță. Ce URMEAZĂ

 |  18:48
Traian Băsescu PIERDE un proces important în instanță. Ce URMEAZĂ

Curtea de Apel de la Chişinău a respins joi cererea avocatului fostului preşedinte al României Traian Băsescu de anulare a decretului preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, privind retragerea cetăţeniei moldoveneşti, informează Radio Chişinău.

Cererea a fost respinsă de magistraţii Curţii de Apel de la Chişinău ca fiind neîntemeiată. Hotărârea poate fi contestată în termen de două luni la Curtea Supremă de Justiţie. Traian Băsescu a rămas fără cetăţenia Republicii Moldova după ce preşedintele Igor Dodon a semnat la 3 ianuarie decretul privind retragerea cetăţeniei, iar la 22 ianuarie Judecătoria Chişinău a respins cererea lui Traian Băsescu privind anularea decretului de retragere a cetăţeniei. Acesta a atacat ulterior decizia primei instanţe la Curtea de Apel. Fostul preşedinte al României Traian Băsescu şi soţia sa au devenit cetăţeni ai Republicii Moldova la 3 noiembrie 2016, după ce au depus jurământul la Ambasada Republicii Moldova la Bucureşti. Traian şi Maria Băsescu au primit cetăţenia moldovenească printr-un decret semnat la începutul lunii iunie a anului 2016 de către preşedintele moldovean de la acea vreme, Nicolae Timofti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-10Parerea ta...

MARCEL
10 Mai 2018

BASESCU A AVUT NEVOIE DE VOTURILE CETATENILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA. LA FEL A PROCEDAT SI CU MAGHIARII DIN COVASNA SI HARGHITA. LE-A DAT O SERIE DE AVANTAJE PENTRU A-L VOTA. NU S-A GANDIT LA ROMANIA. "INTERESUL POARTA FESUL" . BASESCU ASA A PROCEDAT IN PERMANENTA. PENTRU EL NU A EXISTAT DECAT INTERESUL PERSONAL SI AL ALTORA precum D-NA UDREA etc....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine