2020-05-25 14:34

Trăsura care duce sicriul cu Mararu, trasă de patru oameni. Vezi de ce

 |  13:47
Trăsura care duce sicriul cu Mararu, trasă de patru oameni. Vezi de ce

Trăsura cu care este transportat sicriul cu trupul neînsufleţit al luiGheorghiţă Mararu, împuşcat duminică într-o cafenea din Piatra Neamţ, estetrasă de patru oameni, după ce caii care fuseseră înhămaţi la caleaşcă s-au speriat,iar unul dintre ei a rupt un ham.

La scurt timp după ce au începutfuneraliile lui Gheorghiţă Mararu şi după ce cortegiul s-a pus în mişcare, caiiînhămaţi la trăsura în care se afla sicriul s-au speriat, iar unul dintre ei arupt un ham, astfel că a fost nevoie ca aceştia să fie deshămaţi, caleaşcafiind trasă de patru oameni.

La ora transmiterii acestei ştiri, cortegiul funerar se îndreaptă, de lalocuinţa părinţilor lui Mararu, din localitatea Roznov, spre biserică, undeslujba va fi oficiată de şapte preoţi.

Peste două sute de persoane - majoritatea localnici, rude sau prieteni -s-au alăturat cortegiului funerar, care se întinde pe o lungime de peste 50 demetri, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Mararu fiind dus la biserică şicimitir cu o trăsură împodobită cu flori şi trasă de doi cai albi, procesiuneafunerară fiind însoţită de o fanfară ai cărei membri sunt îmbrăcaţi cu tuniciroşii şi având pe cap chipiuri.

La scurt timp de la punerea în mişcare, cortegiul funerar a fost opritdupă ce unul dintre caii de la trăsură, speriat de mulţime, a sărit şi a ruptun ham, iar cinci persoane au încercat să strunească atelajul. Ulterior, caiiau fost deshămaţi, iar trăsura este trasă de patru oameni, cei doi caiaflându-se în faţa trăsurii şi fiind struniţi de câte un îngrijitor.

La locuinţa părinţilor lui Mararu s-a aflat şi un echipaj de ambulanţă,care a fost solicitat pentru o persoană care se simţea rău şi avea nevoie decalciu.

La ora transmiterii acestei ştiri, în zonă nu erau forţe de Poliţie saujandarmi, ci doar angajaţi ai unei firme de pază şi protecţie din Piatra Neamţ.

Cu o zi în urmă, oficiali ai IPJ Neamţ anunţaseră că funeraliile luiGheorghiţă Mararu vor fi supravegheate de forţe de poliţie şi că cortegiulfunerar al acestuia a fost însoţit de la Piatra Neamţ până în Roznov deechipaje de intervenţie rapidă.

,iar cortegiul funerar, format din 15 autoturisme de lux, a fost însoţit, pânăla destinaţie, de echipaje ale Serviciului de Intervenţie Rapidă din cadrulInspectoratului Judeţean de Poliţie, oamenii legii urmând să asigure măsuri depază şi la biserică, precum şi cu ocazia funeraliilor de joi, potrivitinspectorului principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al InspectoratuluiJudeţean de Poliţie Neamţ.

Timp de două zile, pe strada Liliacului, din Piatra Neamţ, unde se află vila lui GheorghiţăMararu, circulaţia s-a desfăşurat îngreunat întrucât pe ambele părţi alestrăzii s-au aflat zeci de maşini de lux, din care coborau prieteni ai celuiucis pentru a-i aduce un ultim omagiu.

În timp ce în curte s-au adunat zeci de prieteni ai familiei Mararu, înfaţa casei, dar şi în apropiere s-au aflat în permanenţă două echipaje alePoliţiei şi Jandarmeriei, precum şi un echipaj al unei firme de pază din oraş.

Măsurile preventive de protecţie au fost dispuse de şeful PoliţieiNeamţ, pentru a preîntâmpina producerea vreunui alt eveniment.

Gheorghiţă Mararu (32 ani) şi fratele acestuia, Bogdan (36 ani), stăteaula masă, duminică la prânz, într-o cafenea din Piatra Neamţ, primul dintreaceştia fiind împreună cu prietena sa. La un moment dat, în local a intratCristian Chilat (40 ani), zis "Falău", care a scos pistolul şi şi de două ori pe frateleacestuia, după care a fugit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine