2020-08-08 06:43

Trei bulgari prinși la vama Giurgiu cu peste două kilograme de aur nedeclarat

 |  13:51
Trei bulgari prinși la vama Giurgiu cu peste două kilograme de aur nedeclarat

Trei cetățeni bulgari au fost prinși la punctul de trecere a frontierei Giurgiu cu peste două kilograme de aur, nedeclarat.

Bijuteriile au fost găsite cu ocazia controlului făcut unui microbuz condus de un cetățean bulgar de 28 de ani. „Cu ocazia controlului efectuat polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse și nedeclarate, într-un loc special amenajat deasupra cabinei șoferului, trei cutii din carton ce conțineau cantitatea totală de 2.260,33 grame de bijuterii din metal de culoare galbenă, presupus a fi aur”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că bijuteriile aparțineau pasagerilor microbuzului, trei cetățeni bulgari cu vârste cuprinse între 28 și 41 de ani. Aceștia au declarat că întreaga cantitate de bijuterii a fost primită cadou în urma unui eveniment, că nu dețin documente de proveniență și că intenționau să o transporte în Germania, unde aceștia sunt rezidenți.

Bijuterii din aur confiscate, care au o valoare totală de aproximativ 562.822 lei, fi predată către Trezoreria Municipiului Bucureşti, în vederea expertizării, potrivit Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-11Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
11 Iul 2020

se aduce din Turcia e aur falsificat adica nu corespunde marcajul...si se vinde la prostii care pun botul la zdranganele de HAURRRR(adica mai mult argint colorat cu aur)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz