2020-01-24 13:02

Trei copii, abandonaţi în câmp fără mâncare sau apă în caniculă

 |  19:03
Trei copii, abandonaţi în câmp fără mâncare sau apă în caniculă

Copiii, cu vârste cuprinse între doi şi zece ani, sunt din judeţul Vaslui şi au fost găsiţi abandonaţi în câmp la temperaturi de peste 35 de grade Celsius.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui i-a preluat, în regim de urgenţă, pe cei trei fraţi cu vârste cuprinse între doi şi zece ani, pe un câmp din comuna Viişoara, la peste şase kilometri de casă, transmite MEDIAFAX.

Intervenţia autorităţilor s-a făcut în urma unui apel anonim la Telefonul Copilului, prin care se sesiza că aceştia au fost lăsaţi în apropierea unei ferme de vaci încă de la ora 6.00 dimineaţa, însă fără a se şti de către cine anume.

"Cei trei fraţi erau într-o situaţie de risc major în ceea ce priveşte sănătatea şi securitatea lor, având în vedere că erau fără mâncare, fără apă şi la temperaturi extreme. Cazul a intrat în evaluarea specialiştilor instituţiei pentru a se stabili circumstanţele în care minorii au ajuns pe acel câmp, după identificarea părinţilor acestora", a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine