2020-02-26 22:03

Trei femei şi doi copii au rămas înzăpeziţi cu maşina pe un drum din Munţii Şureanu

 |  07:42
Trei femei şi doi copii au rămas înzăpeziţi cu maşina pe un drum din Munţii Şureanu

Trei femei şi doi copii au rămas înzăpeziţi cu maşina pe un drum forestier din Munţii Şureanu, în timp ce se întorceau de la schi. Aceştia au fost salvaţi, duminică seară, de jandarmii montani şi salvamontiştii din Alba.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Alba, Cosmin Jurcoveţ, jandarmii montani şi salvamontiştii au intervenit, duminică seară, pentru recuperarea a trei femei şi a doi copii rămaşi înzăpeziţi cu maşina pe un drum forestier din Munţii Şureanu.

Cosmin Jurcoveţ a mai precizat că turiştii se întorceau de la un domeniu schiabil din zonă şi s-au abătut de la drumul principal, încercând să folosească o scurtătură.

„Au ales să se abată de la drumul principal şi să o ia pe o scurtătura. Au avut noroc că maşina s-a împotmolit aproape de un centru de colectare a fructelor de pădure, un reper cunoscut de jandarmii montani, ceea ce a scurtat timpul de intervenţie. De asemenea, au avut noroc că în zona în care au rămas blocaţi există semnal la telefon”, a menţionat Cosmin Jurcoveţ.

Acesta a mai spus că jandarmii montani şi salvamontiştii au deszăpezit maşina şi i-au scos pe turişti pe drumul principal, escortându-i până la o zonă de siguranţă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine