2020-04-07 00:42

Trei imigranți au terorizat pasagerii unui tren

 |  18:08
Trei imigranți au terorizat pasagerii unui tren

Presa locală relatează că în trenul Timișoara - Baia Mare au avut loc incident după ce la Valea lui Mihai Poliția de Frontieră a urcat în tren trei imigranți, cu scopul de a-i duce la Baia Mare, imigranți care au fost lăsați în grija controlorilor.

Cei trei - minori cu vârste între 15 și 17 ani, originari din Algeria - au încercat din răsputeri să-i jefuiască pe călători – relatează presa locală.

„Pur și simplu se plimbau printre noi, parcă erau la supermarket în fața rafturilor și nu știau ce să aleagă, eram ca și o marfă pe raft pentru ei, așa încercau pe toată lumea să vadă de la cine pot fura. Noroc cu controlorii că nu i-au scăpat din ochi o clipă și s-au făcut scut între ei și pasageri, ca să nu fure imigranții bunurile pasagerilor”, relatează un pasager.

Se pare că imigranților chiar le-a ieșit o tentativă de furt, doar că norocul călătoarei păgubite au fost controlorii, care au văzut toată scena și au recuperat portofelul femeii. Imigranții nu s-au oprit și au încercat să fure chiar și din geanta controlorului.

Cei trei algerieni chiar l-au amenințat pe controlor, arătându-i prin gesturi că îi vor tăia gâtul.

Tinerii sunt solicitanți de azil și aveau documente privizorii eliberate de autoritățile române.

Până la urmă șeful de tren nu a mai rezistat cu imigranții care terorizau călătorii și a cerut sprijinul poliției, care i-a preluat pe cei trei algerieni în Carei, o femeie care a fost martoră la toate scenele, care se recomanda avocat de profesie oferindu-se chiar să depună mărturie în sprijinul controlorului de tren – notează presa din Satu Mare. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-12Parerea ta...

TRIST
13 Ian 2020

Nu imigranți sunt parte din partea vinovățiilor. Privește către politicianul tau corupt si către patronul tau corupt si prost care cere o noua forța de munca de tip musulman care este la fel de prost plătită ca și a romanului. Dar arunca o privire si către distracția politicianului corupt si prost : „Scoateți din apă perversul ăla scârbos! Am venit să ne relaxăm cu copiii, nu să vedem ce mai f..t parlamentarii PSD atunci când, nemaifiind la Putere, nu ne mai pot f..te pe noi!”, au fost reacțiile oamenilor, îndreptate către personalul de pază de la Therme, siderat și acesta de de grosolănia la care au luat parte. Codrin Ștefănescu, dat afară de la Therme pentru că a folosit o păpușă gonflabilă pe post de colac!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine