2019-10-19 20:29

Trei INCENDII provocate au DISTRUS opt autoturisme în BUCUREȘTI. În ce Sector au avut loc incidentele

 |  10:58
Trei INCENDII provocate au DISTRUS opt autoturisme în BUCUREȘTI. În ce Sector au avut loc incidentele

Poliţia Capitalei face cercetări pentru distrugere în cazul celor trei incendii produse în Bucureşti în noaptea de sâmbătă spre duminică în care opt autoturisme au fost distruse sau avariate. Verificările sunt efectuate de lucrătorii de la Secţiile 2 şi 4 Poliţie, informează News.ro.

Poliţia Capitalei a anunţat, duminică dimineaţă, că grupele operative ale Secţiilor 2 si 4 Politie au declanşat cercetările în cazul celor trei incendii la autoturisme produse pe mai multe străzi din Bucureşti. 

”Avand în vedere concluziile preliminare ale pompierilor care s-au deplasat pentru stingerea incendiilor, care duc spre ipoteza că incendiile au fost provocate, se efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, în vederea stabilirii cauzelor şi conditiilor în care s-au produs evenimentele şi pentru identificarea persoanei sau persoanelor care au recurs la o asemenea acâiune”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Primul incendiu a fost anuntat la 112 în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde au fost gasite trei autoturisme care ardeau cu flacară, iar cel de-al patrulea era doar afectat de căldura degajată.

În scurt timp, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală.

Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

Toate cele trei străzi se află în Sectorul 1 din București.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray