2020-08-10 19:29

Trei militari au fost RĂNIŢI după ce un TAB a scăpat de sub control şi s-a răsturnat

 |  15:38
Trei militari au fost RĂNIŢI după ce un TAB a scăpat de sub control şi s-a răsturnat

Trei militari au fost răniţi, dintre care unul a fost transportat la spital, după ce un TAB s-a răsturnat vineri pe un drum judeţean din comuna Slobozia Conachi din judeţul Galaţi.

Incidentul a fost semnalat în jurul orei 12.40. Un TAB a fost scăpat de sub control şi a lovit mai mulţi stâlpi de protecţie de pe marginea şoselei, oprindu-se în şanţ, la doar cinci metri de o gospodărie.

În urma incidentului, trei militari au fost răniţi, însă doar unul a fost transportat la spital. "Dispeceratul ISU-SAJ a fost anunţat vineri, 27 septembrie, orele 12.40, despre un accident rutier constând într-un TAB răsturnat şi 3 victime conştiente în localitatea Slobozia Conachi. S-a deplasat masina medicului UPU-SMURD, un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi şi o autospecială de la Garda de Intervenţie Pechea. În urma evaluării medicale a echipajului medical, s-a constatat că unul din militarii aflaţi în vehiculul militar a suferit un traumatism cranio-cerebral. Victima a fost preluată de către ambulanţa SMURD, ceilalţi doi membri ai echipajului din TAB refuzând examinarea", a transmis ISU Galaţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-27Parerea ta...

TEHNICA
27 Sep 2019

Amfibii din ani 70'' Noroc ca și-a luat zborul spre iad.
ALIN
11 Oct 2019

Tehnica veche!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz