2020-04-06 00:15

Trei primării din Olt, ”călcate” de mascați. Ce caută oamenii legii?

 |  10:47
Trei primării din Olt, ”călcate” de mascați. Ce caută oamenii legii?

Poliţiştii din județul Olt fac şase percheziţii, joi dimineaţa, la sediile unor primării şi la sediile unor firme din județ, având informații că autorităţile locale au cumpărat mobilier urban, dar nu l-au şi primit, conform Mediafax.

Potrivit Poliţiei Olt, se fac cercetări sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal într-un dosar penal deschis pentru abuz în serviciu.

Din primele cercetări, anchetatorii au stabilit că, în perioada 2009-2016, trei primării din județul Olt ar fi plătit aproximativ 220.000 lei pentru mobilier urban, dar că obiectele nu au fost livrate în totalitate.

„Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2009-2016, trei administrații locale din județul Olt ar fi efectuat plăți în valoare de aproximativ 220.000 de lei către diverși agenți economici pentru achiziționarea de mobilier urban, existând suspiciuni că bunurile nu au fost livrate în totalitate către beneficiari”, anunţă reprezentanţii IPJ Olt.

Aceștia mai spun că trei persoane urmează să fie aduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt pentru a fi audiate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-13Parerea ta...

CIUMA ROSIE
13 Feb 2020

lingourile de aur si tablourile lui Valcov? cimitirul oltenilor e plin de surprize "de aur".....Ceausescu si EPOCA DE AUR...Dragnea si Valcov si CIORDEALA DE AUR
ANTIMAFIA
13 Feb 2020

dna sa aresteze grupul infractional organizat de la ccr.este prima urgenta.apoi firea .cnair.romanii transformati in sclavi.copii lor vor muncii pentru speciali daca nu distrugeti mafia ccr si parlamentul infractorilor.
SSTABOR
13 Feb 2020

Pe la ursarul bastanul Stanescu si neamurile lui , cind il viziteaza ..?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine